Spoločnosť Lenovo odhalila najnovší výsledok svojho vývoja v oblasti mobilných zariadení, Lenovo PHAB Plus, nádherný dizajnový prémiový phablet, optimalizovaný pre používanie jednou rukou.

LenovoPhabPlus

Lenovo PHAB Plus, zameraný na dnešnú generáciu Y, sľubuje elimináciu dilemy pri rozhodovaní medzi drahými smartfónmi s veľkým displejom a nie veľmi pôsobivými malými tabletmi – prichádza totiž s ponukou, ktorá „triafa do čierneho„. Ide o 6,8-palcové zariadenie ponúkajúce prvotriednu zábavu, rýchly internet a celodennú výdrž batérie.

PHAB-Plus_Family_02_nowat

Phone + Tablet = PHAB: to najlepšie z oboch svetov telefónov
Kedy ste naposledy so svojím telefónom naozaj telefonovali? Telefonovanie sa v skutočnosti zaraďuje v najpoužívanejších aktivitách užívateľov smartfónov až za surfovanie na internete, kontrolovanie aktivít na sociálnych sieťach, počúvanie hudby a hranie hier – čím sa zmazávajú rozdiely medzi telefónmi a tabletmi. Lenovo PHAB Plus je odpoveďou spoločnosti Lenovo na vývoj na trhu phabletov – spája to najlepšie zo smartfónov a tabletov do jedného naozaj skvelého zariadenia.

Ako smartfón sa PHAB Plus postará o potreby nonstop pripojenia vďaka možnosti DualSIM a rýchlemu 4G-LTE pripojeniu, čím zabezpečuje spoľahlivé a rýchle pripojenie, či už doma alebo v zahraničí. Tieto funkcie sú postavené na základe operačného systému Android™OS v5.0 (Lollipop), ktorý poskytuje vylepšený výkon pre bezproblémové prepojenie.

LenovoPhabPlusSpPokiaľ ide o fotky a videá, 13 MP zadná a 5 MP predná kamera phabletu PHAB Plus sa postarajú o jasné zábery, bez ohľadu na prostredie, kde fotíte alebo nahrávate. Funkcia Panorama Selfie a duálny LED blesk vám pomôžu fotiť s prirodzenejšími farbami a tónmi pleti, sú skvelé pre zdieľanie selfie záberov, zatiaľ čo nastavenie Low Light osvetlenie umožňuje nafotiť jasné zábery aj v slabo osvetlenom prostredí. Biznis profesionáli ocenia funkciu Smart Tool, ktorá umožňuje odfotiť slide prezentácie z akéhokoľvek uhla a následne ho upraviť a prispôsobiť pre tie najlepšie výsledky.

LenovoPhabProdJe kompatibilný pre pravákov ako aj ľavákov, PHAB Plus je optimalizovaný na jednoručné používanie, čím je držanie aj používanie phabletu oveľa pohodlnejšie. Užívatelia môžu dvojitým poklepaním zapnúť svoj displej, fotiť dlhým podržaním kdekoľvek na displeji, zatrasením ho zamknúť, vytvoriť si jednoručnú klávesnicu, ktorá sa zmenší a sadne vám do ruky a tiež prevziať hovor niekoľkými povelmi s hlasovou aktiváciou.

PHAB Plus exceluje vďaka svojej 3500 mAh batérii, ktorá zabezpečuje až 24 hodín hovorov a 20 dní v pohotovostnom režime vďaka zabudovanej platforme, ktorá obmedzuje internú teplotu zariadenia.

Veľký zabávač: Vizuálna príťažlivosť a pohlcujúci zvuk
Lenovo PHAB Plus, ako spotrebiteľský tablet zameraný na zábavu, má 6.8-palcový Full HD panelový displej s jasným rozlíšením 326 ppi. Je kompatibilný s celým HD obsahom, vrátane fotiek, filmov a hier, spolu s 32 GB kapacitou pamäte a užívatelia tak teraz majú v dlani silný multimediálny zážitok. IPS technológia tiež zaručuje ultraširoký zorný uhol, čím výrazne zlepšuje čitateľnosť obrazovky a živosť farieb pri sledovaní videa a prezeraní obsahu sociálnych médií.

PHAB-Plus-Gun-Metal-battery-10_nowat

PHAB Plus pamätá tiež na hráčov. Zariadenie má osemjadrový chip Qualcomm Snapdragon 615 s 2 GB pamäťou, vďaka čomu sa reakčné hry posúvajú o úroveň vyššie, keďže zabezpečuje bezproblémovú funkčnosť, využitie a tým aj vylepšenie virtuálnych zážitkov.

LenovoPhabPlusProdOkrem už spomínaných funkcií a prvkov PHAB Plus prichádza v atraktívnom formáte. Zariadenie je v jednoliatom plášti so zaoblenými hranami a leštenými tlačidlami, vyrobenom z odolného, avšak zároveň ľahkého, hliníkového materiálu. Je dostupné v troch ikonických farbách, šedočiernej, titánovej striebornej a šampanskej zlatej.

Ďalšie PHAB možnosti
Súčasťou Lenovo série PHAB bude tiež PHAB uvádzací model, ponúkajúci väčšiu obrazovku veľkosti 6,98 palca. Okrem jeho bezkonkurenčnej výdrže vďaka 4250 mAh batérii, zariadenie sa môže pýšiť hlasovou funkciou 360̊ Voice. Jej riešenie s tromi mikrofónmi a dedikovaný hlasový procesor zaručujú hlasový vstup a bezchybný reproduktorový zvuk. Celú škálu jeho funkcií ešte dopĺňa 1 GB pamäte a osemjadrový Qualcomm procesor, zabezpečujúci pohotový a plynulý chod zariadenia. PHAB má hrúbku len 8.9 mm, váži 250 g a má farebný zadný ochranný obal dostupný v „smokingovej“ čiernej, polárnej bielej, akvamarínovej modrej alebo čerešňovej červenej.

Cena a dostupnosť
Lenovo PHAB Plus a PHAB budú na Slovensku dostupné v septembri v cene 299 EUR a v novembri v cene 179 EUR, v danom poradí.

Značky: