Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Letné grilovanie a sladké ničnerobenie dokážu na postave aj fyzičke zanechať nepekné následky. So začiatkom školského roka preto začína veľa ľudí premýšľať, ako sa dostať opäť do formy. Možno aj vy oceníte nasledujúcich pomocníkov podporujúcich chudnutie.

S inteligentnými hodinkami a náramkami budete mať na displeji prehľad o spálených kalóriách, denných krokoch, srdcovej frekvencii a režimu spánku. „Hodinky merajú váš tréning, či už ide o behanie, jazdu na bicykli, plávanie alebo iný šport. Pomocou technológie Bluetooth ich prepojíte so smartphonom a potom si môžete začať zlepšovať kondíciu. Sú vynikajúcou voľbou pre športovcov a všeobecne pre všetkých, ktorí chcú mať prehľad o svojich aktivitách. K vyššiemu tempu vás popoženie aj počúvanie rytmickej hudby,“ vysvetľuje Iva Pavlousková, hovorkyňa spoločnosti Datart. O riadnu dávku vitamínov sa vám postará odšťavovač a nezabudnite ani na pitný režim.

Produktové tipy:

Inteligentné hodinky GARMIN Fenix ​​5

Multi-športové hodinky využijete ako komplexný merač aktivít i ako trénera. Model disponuje skvelou výbavou v čele s optickým snímačom tepu srdca, citlivým prijímačom GPS/GLONASS, displejom s vysokým rozlíšením, gyroskopom, barometrickým výškomerom a akcelerometrom. K dispozícii sú profily pre mnoho športových aktivít, napríklad pre beh, jazdu na bicykli, plávanie, lyžovanie, golf, chôdzu a pešiu turistiku, veslovanie a ďalšie. S mobilným telefónom ich prepojíte jednoducho cez bluetooth, hodinky potom budú zobrazovať notifikácie telefónu. Vďaka ľahkej zmene vzhľadu pomocou jednoducho vymeniteľných popruhov sú vhodné pre každú príležitosť. Na jedno nabitie vydrží batéria prístroja až 9 dní. Samozrejmosťou je vodotesnosť až do tlaku 10 atmosfér. Cena je 599,90 €.

Fittness náramok Fitbit Charge 2

Okrem merania krokov, vzdialeností, pulzu, spánku, aktívnych minút alebo spálených kalórií ponúkajú aj režim automatického monitorovania tréningu. Oceníte tiež inteligentný budík, upozornenie na hovory a SMS a prepojenie so systémami Android, iOS a Windows Phone. Tiež určite oceníte i odolnosť proti potu a dažďu. Batéria vydrží na jedno nabitie až 5 dní a náramok je k dispozícii v rôznych farbách. Cena je 159 €.

Inteligentné hodinky Apple Watch 2

Majú rýchly dvojjadrový procesor, snímač tepovej frekvencie, vstavaný systém GPS, jasný displej s dokonalou viditeľnosťou a množstvo ďalších vychytáviek, ktorými vás udržia v kondícii. Celý deň sledujú vašu fyzickú aktivitu. Dokážu dozerať na čas odpočinku, sledovať pitný režim alebo kalórie. Všetky údaje sa potom objavia pohromade v aplikácii Zdravie na vašom iPhone. Do 50 metrov sú vodotesné. Operačný systém watchOS sa prehľadne a pohodlne ovláda. Na jedno nabitie hodinky vydržia až 18 hodín. Cena je od 449,99 €, vyberať môžete z rôznych farieb.

Športové slúchadlá Koss KSC/32

Sú navrhnuté špeciálne pre použitie pri zvýšenej fyzickej námahe. Vďaka svojmu oblúkovitému dizajnu držia bezpečne na uchu, praktická je i odolnosť proti potu. V balení nájdete tri rôzne veľkosti vymeniteľných štupľov. Ponúkajú rozsah 15 až 20 000 Hz, citlivosť 104 dB/mW a impedanciu 16 ohmov. K dispozícii v rôznych farbách za cenu 10,99 €.

Prehrávač Walkman s integrovanou náhlavnou súpravou Sony NW-WS413

Vodotesný (do 2 metrov) a prachotesný prehrávač je dokonalým spoločníkom na tréning. Pracuje v extrémnych podmienkach (od -5 ° C do 45 ° C). Hudbu vkladáte do pamäte s kapacitou 4 GB a na jedno nabitie vydrží až 12 hodín. Špeciálny zvukový režim okolitého prostredia vám umožní počúvať hudbu a zároveň počuť okolie, napríklad inštrukcie od trénera. Walkman je integrovaný do náhlavnej súpravy typu všetko-v-jednom bez káblov. Táto sada je navrhnutá tak, aby pohodlne sedela na hlave a zostala na mieste, a to aj vtedy, keď budete behať, skákať a trénovať s maximálnym nasadením. V čiernej, béžovej, modrej a zelenej farbe od 85,50 €.

Digitálny hudobný prehrávač Sony NW-E393L

Voľby jednotlivých skladieb alebo obrázkov si prezeráte na farebnom 4,5 cm displeji podsvietenom LED a môže prehrávať formáty AAC, JPEG, MP3, PCM a WMA. Kapacita 4 GB spoľahlivo uchová tisíce skladieb, tuner FM ponúka 30 predvolieb staníc a obľúbené melódie vám budú znieť v ušiach až 35 hodín v kuse. O krištáľovo čisté výšky a dunivé hĺbky sa postará pokročilá technológia ClearAudio+. V balení sú k dispozícii slúchadlá a kábel USB. Cena je 91,90 €.

Špičkový odšťavovač s otáčacou skrutkou  Tefal ZC500H38

Vďaka pomalému lisovaniu dokáže extrahovať až o 35% viac šťavy, o 30% viac vitamínu C a o 75% viac antioxidantov než bežný odstredivý odšťavovač. Rotačná skrutka a veľmi pomalý rotačný mechanizmus vytvárajú mierny tlak, ktorý vylisuje to najlepšie zo všetkých druhov ovocia, zeleniny a dokonca aj čerstvých bylín. Do plniacej trubice môžete vkladať celé plody, nádoby na nápoj a na dužinu pojmú po 1 litri. V balení sú dva filtre z nehrdzavejúcej ocele – oranžový na džúsy a smoothies, červený na pyré, polievky, džemy a coulis. Cena je 192,20 €.

Fľaša na vodu Aladdin Aveo

Dvojitý uzáver zaručí, že vám tekutina po uzavretí v taške nikdy nevytečie. Fľaša s objemom 0,6 l je vyrobená z odolného nezávadného materiálu Eastman Tritan copolyester bez BPA a vybrať si môžete z niekoľkých farieb. Šnúrku využijete na ruku alebo na pripevnenie napríklad na tašku. Vyznačuje sa ľahkou údržbou, je možné ju umývať v umývačke riadu. Cena je 12,90 €.

Všetky výrobky môžete zakúpiť v kamenných predajniach spoločnosti Datart alebo na adrese www.datart.sk.