Minulý mesiac POCO predstavilo globálny model POCO X3 NFC

Toto zariadenie pôvodne debutovalo v Indii ako POCO X3. Okrem tohto modelu, všetky ostatné telefóny POCO zo začiatku roka, boli rebrandovanými verziami telefónov Xiaomi. Produktový manažér a globálny hovorca spoločnosti prostredníctvom tweetu prezradili, že „POCO ešte tento rok nekončí,“ čo naznačuje, že sa môžeme tešiť na uvedenie ďalšieho smartfónu.

Telefón Xiaomi s označením M2010J19SC bol minulý mesiac certifikovaný čínskym MIIT. Zistilo sa, že telefón je vybavený podporou pre 4G. Globálna verzia zariadenia s označením M2010J19CG, bola teraz objavená v databáze Euroázijskej hospodárskej komisie (EHS). Zaujímavosťou tohto zariadenia je, že v databáze je uvedené pod značkou POCO.

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC, Zdroj: GSMArena

Podľa leakstera Digital Chat Station telefón s označením M2010J19SC bude v Číne uvedený ako Redmi Note 10 4G. Domnievame sa, že toto zariadenie by sa mohlo na globálnom trhu predávať pod značkou POCO. V súčasnosti nie sú k dispozícii žiadne informácie o špecifikáciách Redmi Note 10 4G. Modelový rad Note 10 vraj obsahuje minimálne tri zariadenia – Note 10 4G, Note 10 5G a Note 10 Pro 5G.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G vraj bude rebrandovaný ako Redmi Note 10 5G alebo Note 10 Pro 5G. Niektoré zdroje tvrdia, že séria Note 10 bude obsahovať prvý telefón Redmi so 108 Mpx fotoaparátom. 

S novými POCO telefónmi môžeme očakávať aj uvedenie slúchadiel POCO Pop Buds TWS.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

POCO F2 Pro: Najlepšie parametre za vaše peniaze (RECENZIA)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.