DJI Mavic Pro predstavovať netreba, je to prvý kompaktný dron od spoločnosti DJI, ktorý má špičkový výkon a stabilizovanú 4K kameru

Viac sa o ňom dočítate v prehľadovom článku z nášho testu > TU < alebo v podrobnej recenzii, ktorú nájdete v májovom vydaní magazínu TOUCHIT.

V skratke, DJI Mavic Pro je dostatočne malý nato, aby ste si ho mohli zobrať kdekoľvek, pričom má v prednej časti stabilizovanú 4K kameru. Tá má špičkovú kvalitu a výsledné médiá sú takmer na profesionálnej úrovni.

Kamera zaznamenáva video v max. rozlíšení 4K, pričom nechýbajú ani bežné formáty ako 2,7K, Full HD alebo HD s rôznymi snímkovými frekvenciami. Trojosí mini stabilizátor si robí svoju prácu ukážkovo, a preto je dobre použiteľný aj na „zemi“.

PolarPro je známy výrobca príslušenstva pre DJI a GoPro, ktorý nedávno predstavil zaujímavý produkt – PolarPro Katana. Je to kamera grip pre DJI Mavic Pro, ktorý má dve rukoväte pre pohodlné držanie a na jeho vrchu sa nachádza držiak pre smartfón, ktorý slúži ako náhľad kamery.

Načo je to dobré? Mavica do tohoto držiaku (gripu) vložíte, zaistíte, prepnete do Wi-Fi módu a spojíte s vaším smartfónom, ktorý bude slúžiť ako náhľad kamery. Cez smartfón, resp. aplikáciu DJI GO 4 nastavujete aj samotné preferencie kamery.

Ako sme spomenuli, keďže má Mavic Pro výbornú optiku, tak pomocou tohto zariadenia ho môžete použiť ako stabilizovanú kameru na natáčanie pútavých videí. Využijete ho aj na zemi i vo vzduchu, čo je podstatná pridaná hodnota. Cena tohto šikovného zariadenia sa pohybuje od 45 eur. Ako to funguje a čo DJI Mavic Pro s PolarPro Katana dokáže si môžete pozrieť v nasledujúcich videách.

Zdroj: PolarPro.com

Mohlo by vás zaujímať:

DJI Spark – najmenší prírastok v rodine DJI dronov

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE