Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kid´s Game, teda špeciálny hokejový zápas HC Slovan – HC Soči pre deti, zimná rozprávka v Trenčíne alebo swingový rytmus maďarskej skupiny Dixie Kings of Hungary. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. #dubček

Alexander Dubček, Antonín Novotný, Ludvík Svoboda, Leonid Iľjič Brežnev, Gustáv Husák a Vasiľ Biľak ožívajú prostredníctvom generačnej výpovede pätice mladých performerov v modernom príbehu o histórii, ktorá sa udiala skôr než sa narodili.

„Po hrách Dr. Gustáv Husák- väzeň prezidentov, prezident väzňov, Komunizmus a Holokaust napísal Viliam Klimáček na objednávku Divadla Aréna v poradí už štvrtú hru tzv. Občianskeho cyklu Divadla Aréna #dubček. Hrajú v nej Matej Marušin, Matúš Kvietik, Juraj Bača, Marián Chalány a Alexandra Palatínusová ,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/dubcek

  1. Dixie Kings of Hungary- ex Benkó Dixieland Band

Predháňajú ich v komplimentoch. Jeden im zložil aj americký prezident Ronald Reagan, ktorý povedal, že sú najlepšou kapelou na svete. Swingový rytmus maďarskej skupiny roztancuje a v zime zahreje ešte lepšie než barack pálenka.

„Benkó Dixieland Band vítajú na celej zemeguli a my ich privítame 30. januára v bratislavskom MMC. Úspechy, ocenenia a vypredané sály od jedného brehu Dunaja k druhému ich povzbudili expandovať do Európy, Japonska aj Spojených štátov amerických. Odohrali tisícky koncertov a sprevádzali také jazzové hviezdy ako Busty Tatu, Ackera Bilka, Freddie Hubbarda a mnohých ďalších,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Dixie-Kings-of-Hungary-ex-BENKO-DIXIELAND-BAND

  1. Neskoro večer

Príďte zažiť na vlastnej koži atmosféru živého nakrúcania. Zaručene sa zabavíte a tiež sa môžete stretnúť či odfotografovať s hosťami.

„V každej časti si Peter Marcin pozýva troch hostí, s ktorými preberá netradičné, nebulvárne témy. Súčasťou talkšou je aj živá hudba, ktorá výborne dopĺňa diskusie,“ vysvetľuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Neskoro_vecer

  1. HC SLOVAN Bratislava – HC Soči

Kids‘ Game, teda zápas proti aktuálne ôsmemu tímu Západnej konferencie, ktorého dres oblieka aj bývalý hráč Slovana a slovenský reprezentant Martin Bakoš, venuje HC SLOVAN svojim najmladším fanúšikom.

„Príďte si po polročnom vysvedčení vydýchnuť alebo vylepšiť náladu a začnite krátke polročné prázdniny návštevou hokejového zápasu na Slovane. Súčasťou Kids‘ Game vo štvrtok 31. januára bude celý rad sprievodných aktivít. V prestávke sa v tretinkovom mikrozápase predstavia najmenší hokejisti Slovana z hokejových prípraviek, moderátora zápasu bude dopĺňať jeho detský kolega. Angels Cheerleaders prispôsobia svoju choreografiu a zapoja do nej detských divákov. Počas zápasu budú môcť deti vyhrať klubové suveníry, ak správne odpovedia na jednoduché otázky týkajúce sa účinkovania Slovana v KHL. Vyžrebovaní detskí diváci budú mať po zápase možnosť nazrieť do kabíny A mužstva Slovana. Každý detský divák, ktorý príde na tento zápas v drese, mikine, či vetrovke HC SLOVAN, dostane po zápase malý darček z oficiálneho fanshopu Slovana. V prestávkach bude pre deti pripravená špeciálna detská zábavná a športová zóna,“ prezrádza Stanislava Šebeňová, čo všetko je pre deti prichystané.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/HC_SLOVAN_Bratislava_HC_Soci

  1. Perinbaba

Mestské divadlo Trenčín uvádza zimnú rozprávku Perinbaba. Veselí komedianti so svojimi kúzlami, láskavá Perinbaba, kmotra Zubatá a láska Jakuba a Alžbetky silnejšia než smrť.

„Rodinná inscenácia v réžii Karola Rédliho s pesničkami a hudbou Diany Minarovičovej všetkých príjemne naladí na zimný čas,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Perinbaba-26152

Značky: