Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Miele má vo svojom portfóliu širokú ponuku vysávačov, ktoré sú schopné vyhovieť potrebám rôznych zákazníkov, vrátane alergikov či majiteľov štvornohých miláčikov.

Na avizovanú reguláciu obmedzenia príkonu vysávačov, ktorá vstúpi do platnosti 1. septembra 2017, reaguje značka Miele akciovou ponukou nových modelov Complete C3 Power a Complete C2 Power. Vysávače s príkonom 1 600 W majú vynikajúcu konštrukciu a účinnú podlahovú hubicu, vďaka čomu je výkon motora optimálne prenášaný do podlahovej dýzy.  

Vysávače sú vybavené výkonným motorom PowerLine. Vynikajúci filtračný účinok vysávačov zabezpečuje viacstupňový filtračný systém AirClean. Ten je tvorený inovatívnym vreckom na prach Miele HyClean, ochranným motorovým filtrom a vzduchovým filtrom. Výsledkom je odfiltrovanie viac ako 99,9 % jemného prachu*.

Užívateľský komfort zvyšuje teleskopická trubica, ktorú je možné stlačením tlačidla prispôsobiť individuálnej výške. Špeciálny spojovací systém zabezpečí kvalitné spojenie medzi sacou trubicou a hubicou. Praktické  príslušenstvo, ako je hubica na čalúnený nábytok, hubica na vysávanie škár a sací štetec sú integrované do vysávača, aby boli vždy poruke.

Tak ako všetky prístroje Miele, aj tieto vysávače sú testované na životnosť až 20 rokov. Pri crash testoch 16 500-krát čelia veľkému množstvu nárazov a prekonávajú rôzne prekážky, tak ako v bežnej domácej prevádzke. Zároveň sa testuje životnosť motora, navíjanie kábla, hadice alebo rukoväte.

Prečítajte si aj:

Prichádza nová legislatíva. Obmedzí maximálny povolený príkon vysávačov

Značky: