Predstavené by mali byť spolu s novými hodinkami Galaxy Watch5.

Po zverejnení oficiálneho dizajnu hodiniek série Galaxy Watch5 unikli aj ďalšie 3D rendery, ktoré nám tentokrát prezrádzajú dizajn novej generácie slúchadiel Galaxy Buds Pro. Tie boli zverejnené leakerom Evanom Blassom, čiže sa s najväčšou pravdepodobnosťou skutočne pozeráme na finálny dizajn pripravovaných Galaxy Buds2 Pro. 

Rendery slúchadlá Galaxy Buds2 Pro zobrazujú z každej strany. Na základe toho môžeme zistiť, že sa z veľkej časti podobajú na prvú generáciu Galaxy Buds Pro. Najvýraznejším rozdielom pritom je panel v hornej časti slúchadiel, ktorý by mohol skrývať ďalšie senzory.

Od novej generácie očakávame zvýšenie výdrže batérie, aj keď by nemala byť lepšia ako v prípade modelu Samsung Galaxy Buds+. Novinka bude na trh uvedená vo viacerých farebných vyhotoveniach, ktoré budú zahŕňať bielu, grafitovú a fialovú verziu. Ide teda o rovnaké farby, ktoré by mali byť k dispozícii aj pri smartfóne Samsung Galaxy Z Flip4. Ten by mal byť spolu s modelom Galaxy Z Fold4 takisto predstavený počas udalosti Samsung Unpacked.

To znamená, že už čoskoro nám Samsung prinesie celkom slušnú porciu noviniek, ktoré budú zahŕňať skladacie telefóny Samsung Z Flip4 a Z Fold4, hodinky Galaxy Watch5 a Watch5 Pro a slúchadlá Galaxy Buds2 Pro. 

Predpokladáme, že Samsung Unpacked sa bude konať už v auguste. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.