V reakcii na prebiehajúcu pandémiu COVID-19 prijalo mnoho firiem politiku práce z domova. Bezdrôtové smerovače Synology sú vyzbrojené výkonným VPN serverom, ktorý firmám umožňuje uľahčenie pripojenia pri práci na diaľku. Od minulého týždňa je možné získať licencie Synology VPN Plus zadarmo a to až do 30. septembra 20201.

„Videli sme mnoho firiem, ktoré sa ponáhľali s prijatím VPN riešení s cieľom vytvoriť infraštruktúru, ktorá umožní prácu na diaľku. Za posledné dva mesiace sme zaznamenali päťnásobný nárast nákupu licencií VPN Plus,“ hovorí Hewit Lee, riaditeľ skupiny pre správu produktov v spoločnosti Synology. „Vzhľadom k tomu, že sa situácia naďalej vyvíja bezprecedentným spôsobom, chápeme, že si mnohé firmy nie sú isté tým, ako zabezpečiť kontinuitu podnikania. Spoločnosť Synology ponúka licencie VPN Plus zdarma v snahe pomôcť firmám zachovať prevádzku aj na diaľku.“

Existujúci i noví vlastníci bezdrôtových smerovačov RT1900ac, RT2600ac a MR2200ac od Synology budú mať možnosť zakúpiť licencie VPN Plus, Client VPN Access a Site-to-Site VPN2 bez poplatkov. Všetky licencie majú trvalú platnosť a po 30. septembri nevypršia ani nebudú vyžadovať dodatočné náklady.

O VPN Plus

Pripojenie na diaľku by nemalo byť zložité a to ani pre celú kanceláriu. VPN Plus premení váš smerovač Synology Router na výkonný VPN server, navrhnutý tak, aby bolo jednoduché ho nastaviť a spravovať. Podporte svojich zamestnancov mimo kancelárií vašej firmy zabezpečeným prístupom k interným zdrojom bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú. Viac o službe VPN Plus nájdete na tejto stránke.

1 Od 6.4.2020 00:00 PDT (GMT-7) do 30.9.2020 23:59 PDT (GMT-7).

2 Každý smerovač Synology Router obsahuje jednu používateľskú prístupovú licenciu zdarma. Každá ďalšia používateľská prístupová licencia umožní prihlásenie ďalšieho súbežného používateľa do VPN Plus. Maximálny počet licencií Client VPN Access pre jedno zariadenie závisí od modelu – pre RT2600ac je to 20, pre MR2200ac je to 10.