Model Xiaomi 14 Ultra sa možno predstaví už o pár týždňov.

Séria Xiaomi 14 vzbudzuje poslednou dobou pozornosť viacerých fanúšikov. Dôvodom je blížiace sa predstavenie viacerých smartfónov, ktoré by malo prebehnúť už počas konferencie Mobile World Congress v španielskej Barcelone. Konferencia sa bude konať koncom februára a Xiaomi už potvrdilo svoju účasť, čím sa spustili dohady o tom, aké produkty sa vôbec predstavia.

V rámci tejto konferencie sa minulý rok odhalila séria Xiaomi 13 v zložení troch nových smartfónov. Tento rok však počet telefónov nie je jasný a okrem Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro by sa mohli ukázať aj iné modely. Jedným z nich môže byť aj Xiaomi 14 Ultra, krorý sa teraz prvý raz objavil v príspevku oficiálneho zdroja.

Xiaomi 14 Ultra sa možno objaví už na MWC 2024

Nie je ničím nezvyčajným, keď hlavní predstavitelia spoločnosti Xiaomi upozorňujú na predstavenie niektorého z pripravovaných telefónov. Rovnaká situácia nastala teraz, keď Lu Weibing, viceprezident spoločnosti Xiaomi, upozornil na predstavenie prémiového fotomobilu, ktorý sa už čoskoro pridá do ich portfólia. V príspevku na sociálnej sieti Weibo uviedol, že plánuje vymeniť svoj smartfón za veľmi, veľmi, veľmi dobrý fotomobil už v blízkej dobe. A takýmto telefónom by mohol byť práve Xiaomi 14 Ultra.

Doteraz nebolo nikde spomínané, že by Xiaomi v blízkej dobe predstavilo tento model. Lu Weibing pritom taktiež neuvádza, o aký model vôbec ide, no všetko naznačuje práve príchod modelu Xiaomi 14 Ultra v blízkej dobe. Na internete sa pritom objavili aj viaceré snímky modelu, ktorý by mal získať podobný dizajn ako minuloročný Xiaomi 13 Ultra.

Xiaomi 14 UltraZdroj: xiaomiadictos.com
Xiaomi 14 Ultra

To, či sa Xiaomi 14 Ultra nakoniec predstaví počas konferencie Mobile World Congress 2024, sa pravdepodobne dozvieme už čoskoro. Dovtedy však Xiaomi láka na lacnejšie modely, ktoré pridalo do svojho portfólia, teda najmä na modelový rad Redmi Note 13, POCO X6 a POCO M6 Pro. Bližšie informácie ohľadom série Xiaomi 14 tak budú prichádzať častejšie s blížiacou sa konferenciou v Barcelone.

Zdroj: xiaomiadictos.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.