Ku skvelému televízoru dostanete darček, ktorý ocení každý člen rodiny.

Slovenský operátor rozbieha kampaň, v ktorej pripravil skutočne hodnotný darček pre všetkých tých, ktorí si zakúpia nový televízor HISENSE. K novému televízoru tak môžete na celých 12 mesiacov získať skvelý darček v podobe internetovej televízie Antik TV s najvyšším TV balíkom. Cena za tento balík je 11,90 eur mesačne, čiže pri kúpe televízora Hisense od Antiku získate darček zadarmo v celkovej hodnote 142,80 eur. 

Kde internetovú televíziu využijete? 

Keďže ide o vysielanie cez internet, tak kdekoľvek. Rovnako ju môžete sledovať aj na čomkoľvek. Či už budete jej vysielanie sledovať na novom Hisense televízore alebo smartfóne, určite si dokážete vybrať zo živého vysielania až 170 TV programov. Tie si dokážete naplno vychutnať vo vysokej kvalite všade tam, kde nie je dostupná služba digitálnej TV.

Antik aplikácie pre televíziuZdroj: Antik
Mobilné aplikácie Antik TV

S 1 účtom sleduje celá rodina 

Internetovú televíziu od Antiku môžete sledovať až na 7 zariadeniach – 2 televíznych a 5 mobilných. Na jeden účet je tak možné nezávisle sledovať rôzne programy, čiže na svoje si príde skutočne každý člen domácnosti.

V ponuke Antik TV sú detské, športové aj filmové a dokumentárne TV programy. Okrem toho získate prístup do filmotéky MOVIES, v ktorej nájdete filmy a seriály aj s dabingom, bez reklám a zadarmo. 

Hisense TV + Antik TVZdroj: Antik

Teraz je ten správny čas na kúpu televízora HISENSE

Antik vám k novému televízoru pribalí aj kupón, ktorého kód vložíte priamo v aplikácii Antik TV, čím si aktivujete najvyšší Antik TV balík na 12 mesiacov ZADARMO a bez akejkoľvek viazanosti. Vďaka kupónu tak získate okamžitú zľavu 142,80 eur.

Pre získanie skvelého darčeka od Antiku si môžete váš nový televízor od HISENSE objednať priamo v eshope operátora Antik, alebo na ktorejkoľvek jeho pobočke. Okrem skvelého televízora tak získate praktický darček, ktorý ocení celá rodina.

Zdroj: Antik

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.