Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rakuten Viber, jedna z popredných svetových aplikácií pre jednoduchú a bezpečnú komunikáciu, uvádza novinku v rámci funkcie Moje poznámky a to možnosť jednoducho si nastavovať pripomienky k dôležitým úlohám alebo príležitostiam. Táto novinka umožní používateľom mať pod kontrolou všetky dôležité veci v rámci jednej bezpečnej aplikácie.

Súčasný zrýchlený svet je dôsledkom pandémie ešte chaotickejší a možnosť vytvárať si zoznamy úloh, plánovať a nastavovať si pripomienky k dôležitým veciam, môže naše životy zjednodušiť. Narodeniny, dôležité skúšky, konferenčné hovory, komunikácia s rodinou, kolegami, priateľmi. To všetko teraz môžete mať pod kontrolou. Stačí si jednoducho nastaviť pripomienky vo funkcii Moje poznámky v komunikačnej aplikácii Viber.

Nastavenie pripomienok je jednoduché, stačí pridržať akúkoľvek správu v rámci funkcie Moje poznámky a nastaviť si pripomienku na určitý deň a čas. Je tiež možné nastaviť si opakujúcu sa pripomienku. Táto novinka dopĺňa existujúce možnosti v poznámkach:

  • Zapisovanie poznámok
  • Označovanie úlohy ako hotové a s možnosťou skryť ich
  • Preposlať si do poznámok správy z konverzácií s označením, z akej konverzácie správa prišla, aby bol používateľovi jasný kontext

„Naším cieľom je pomôcť používateľom prispôsobiť sa zmenám, ktoré súčasná doba prináša. Naša nová možnosť nastavovať si pripomienky pomôže používateľom presunúť väčšinu ich komunikácie do jednej aplikácie, ktorá sa ľahko používa a je bezpečná, „povedal Ofir Eyal, COO Viber.

Funkcia je v tejto chvíli dostupná za tiaľ len pre Android platformu, iOS bude nasledovať už čoskoro.

Najnovšie informácie o aplikácii Viber sú vždy pripravené v oficiálnej komunite Viber Slovakia. Tu sa dozviete novinky o nástrojoch v aplikácii a môžete sa tiež zúčastniť zaujímavých ankiet.

Značky: