Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rakuten Viber, jedna z popredných svetových aplikácií pre zasielanie správ, pripravila pre svojich užívateľov na Halloween hororový zážitok, ktorý môžu zakúsiť v prvej 360 stupňovej miestnosti plnej hrôzy. V tomto strašideľnom období si užívatelia Viber môžu užiť extrémne realistickú animovanú atmosféru hororovej miestnosti a objavovať interaktívne a dobrodružné scény priamo v aplikácii.

Hráči, ktorí sa chcú zúčastniť tohto dobrodružstva, môžu vstúpiť do miestnosti po stiahnutí sady samolepiek zdarma. Čakajú na nich strašideľné, zábavné hry a kvízy, ktoré poskytujú najlepší lokálni partneri spoločnosti Viber.

V 360 stupňovej miestnosti môže každý užívateľ nájsť až 5 spôsobov, ako uniknúť pomocou skrytých prvkov. Tí najlepší hráči, ktorí nájdu všetky východy z miestnosti, vyhrajú špeciálne vytvorené halloweenske samolepky.

Túto 360 stupňovú hru vyvinuli spoločnosti Kvaba Interactive a Robo Animation s využitím najnovších webových technológií VR a optimalizácie pre zobrazenie na Viberi. Vývojári preskúmali rôzne priestorové a dizajnové formy tak, aby zabezpečili najlepší užívateľský dojem. Inovatívna technológia umožňuje hráčom plne sa ponoriť do hry a vychutnať si výnimočný zážitok v chatovacej platforme.

Chcete zažiť dobrodružstvo? Stiahnite si Halloweensky balíček samolepiek ešte dnes!

Značky: