Technologické možnosti

Celkový výkon je postavený na procesore Snapdragon 636 (8-jadrový, 1,8 GHz). K tomu mu pomáha čistý Android. Prepočítané na body, získal v AnTuTu 112 622 bodov. Teda na pohľad klasický výkon v strednej triede. Druhý pohľad ale prezrádza viac, konkrétne to uvidíte na svižnom systéme.

Takmer plynulý chod, minimálne zasekávanie aplikácií, no niekedy dlhšie načítanie. Netvrdíme, že je to Honor View20 (detaily o ňom si môžete prečítať tu), no dá sa bežne používať. Pomalšie je zapnutie fotoaparátu, inak si trúfame tvrdiť, že naše námietky mnoho z vás nepostrehne.

Kapacita RAM je štandardných 4 GB a úložisko má celkovú veľkosť 64 GB. Toto je podľa nás ideálny pomer. Jednak operačnú pamäť potrebujete a ak chcete aktualizovať na ďalšie verzie Androidu, každý gigabajt sa počíta. Máte tak rezervu do budúcna. Tým, že si telefón rozšírite o pamäťovú kartu, nebudete pociťovať nedostatok miesta.

Displej s rozlíšením Full HD+ je výborný, dokonca je v nadstavbe funkcia na použitie ambientného displeja. Nie je síce typu AMOLED, takže sa rozsvieti vždy celý, napriek tomu sa nám táto funkcia páči.

Výdrž je na úrovni celého dňa, v praxi 1,5 dňa. Pre tých, čo sa s telefón hrajú menej máme dobrú správu. Dostanete sa na dva dni výdrže. Navyše ho super rýchlym nabíjaním kedykoľvek ľahko nabijete. Nabíjačka je súčasťou balenia a zaujímavosťou je, že jej kábel má na oboch koncoch USB-C konektor.

Obsah recenzie

  1. Spracovanie a telo
  2. Technologické možnosti
  3. Systémová nadstavba Moto
  4. Fotografovanie
  5. Verdikt a technické parametre‎

1 2 3 4 5

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.