Od slávnostného otvorenia prvej reštaurácie známeho kuchára Jamieho Olivera v strednej Európe využíva prevádzka na Budapeštianskom hrade služby rezervačného systému BookioPro.

Pri výbere vhodného rezervačného systému, ktorý by na jednej strane spĺňal štandardy značky reštaurácie Jamie´s Italian a na druhej by zvládol nápor veľkého množstva rezervácií, si vedenie partnerskej spoločnosti Zsidai Group &Hospitality Group vybralo práve slovenský produkt s názvom BookioPro. Ten sa vyznačuje jednoduchým, rýchlym, jasným a intuitívnym ovládaním. Súčasťou rezervačného systému je napríklad aj funkcia tzv. čakacej listiny, na ktorú je možné pridávať hostí, pre ktorých momentálne nie je v reštaurácii voľný stôl.

jamie-oliver_web2016_3_nowat

Rezervačný systém BookioPro pritom funguje vo viac ako 120 reštauráciách na Slovensku a v Česku už tri roky. Pri otvorení reštaurácie Jamie´s Italian v Maďarsku sa mu podarilo ustáť prvotný nápor. Len za jeden deň totiž prijal viac ako 1 600 rezervácií, za mesiac od otvorenia neuveriteľných 9 500 rezervácií. Niektoré dokonca už aj na rok 2017.

Otvoreniu prvej prevádzky Jamie´s Italian v strednej Európe predchádzali dlhé a precízne prípravy  a schvaľovanie priamo so samotným Jamiem Oliverom a jeho tímom v Londýne. Všetky reštaurácie pod značkou Jamie´s Italian totiž musia spĺňať prísne podmienky, medzi ktoré patrí napríklad aj pôvod a spracovanie mäsa a zeleniny. Striktné pravidlá boli dodržiavané aj pri zariaďovaní interiéru reštaurácie.

Značky: