Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Špecialista na technológiu pracovísk Ricoh Europe nadviazal partnerstvo s Vizetto, tvorcami softvéru Reactiv SUITE.

So zámerom zlepšiť efektivitu a produktivitu stretnutí sa podľa dohody spoja interaktívne tabule spoločnosti Ricoh Europe (IWB) s Reactiv SUITE. To umožní používateľom v oblasti vzdelávania, zdravotnej starostlivosti a podnikania profitovať vďaka zjednodušeným tímovým stretnutiam a zlepšenej spolupráci.

Spolupráca pri riadení: Interaktívne tabule spoločnosti Ricoh.

Reactiv SUITE prehodnocuje spôsob, akým ľudia komunikujú a zdieľajú príspevky vytvorením „digitálnej pracovnej plochy“, pomocou ktorej môžu viacerí vzdialení používatelia súčasne pristupovať k akémukoľvek typu obsahu, tlačiť ho a manipulovať s ním. Používateľom poskytuje možnosť spolupráce medzi tímami odkiaľkoľvek na svete.

SUITE sa skladá z troch hlavných plne integrovaných komponentov:

  • STAGE: výkonný nelineárny nástroj pre tvorbu digitálneho príbehu, ktorý umožňuje tímom presunúť zameranie od správy obsahu na rozprávanie prezentácie.
  • SCRIBBLE: prelomový nástroj na brainstorming a náčrty, ktorý používa nekonečné plátno umožňujúce načrtávať, spisovať nápady, označovať stránky a vytvárať dynamické rozloženia.
  • HUDDLE: nástroj na zjednotenú spoluprácu novej generácie, ktorý umožňuje každému používateľovi kdekoľvek na svete manipulovať, upravovať a tlačiť dokumenty, ako keby sa nachádzali v rovnakej miestnosti.

Av Utukuri, generálny riaditeľ spoločnosti Vizetto Inc, hovorí: „Prostredníctvom komunikácie hovoríte. Prostredníctvom spolupráce zase ukazujete. Prostredníctvom tvorivosti sa vyjadrujete, inovujete a inšpirujete. Toto partnerstvo so spoločnosťou Ricoh je úžasnou príležitosťou, ako pomôcť organizáciám zmeniť spôsob komunikácie tým, že im poskytneme nástroje, ktoré pomáhajú tímom spolupracovať, inšpirovať a inovovať ich nápady v efektívnejšom a kreatívnejšom prostredí.“

Technológia IWB spoločnosti Ricoh umožňuje dodávanie obsahu vrátane vývoja, zaznamenávania a zdieľania nápadov na viacerých miestach s cieľom zvýšiť produktivitu a uľahčiť flexibilnú prácu.

Oscar Mellegers, vedúci marketingu EMEA, komunikačných služieb, Ricoh Europe, dodáva: „Rozšírené možnosti, ktoré táto platforma ponúka pre výkonnejšie prezentácie, efektívne brainstormingy a intenzívnejšiu spoluprácu, sú dôkazom nášho záväzku posilniť digitálne pracoviská. Vďaka intuitívnemu a jednotnému užívateľskému prostrediu môže toto integrované riešenie oslobodiť silu kolektívnej fantázie.“

Zažite inováciu z prvej ruky na Integrated Systems Europe (ISE) – najväčšom AV veľtrhu na svete – od 11. do 14. februára v stánku Ricoh (hala 11, stánok A110).

Pre viac informácií o produktoch a službách spoločnosti Ricoh navštívte stránku www.ricoh-europe.com.

Značky: