Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zariadenie bolo ocenené za podporu prostredí veľkých firiem.

Spoločnosť Ricoh získala ďalšie ocenenie od Keypoint Intelligence, a to BLI Winter 2021 Pick Award za produktový rad Ricoh IM C530, farebné inteligentné multifunkčné zariadenia formátu A4.

Ocenenie BLI Picks, udeľované dvakrát ročne, oceňuje kancelárske vybavenie a produkty, ktoré dosiahli najvyššie skóre v rozsiahlych laboratórnych testoch Keypoint Intelligence v uplynulých šiestich mesiacoch. Produktový rad IM C530 spoločnosti Ricoh bol vyhlásený za víťazné zariadenie v kategórii Vynikajúca farebná multifunkčná tlačiareň formátu A4 pre firemné prostredie.

Ricoh IM C530 umožňuje používateľom optimalizovať pracovné toky pri tlači a zvýšiť celkovú produktivitu vďaka prispôsobiteľným funkciám, intuitívnemu používateľskému prostrediu, rýchlosti tlače až 53 str./min. a veľkokapacitnému zásobníku, ktorý umožňuje využiť maximálnu kapacitu 3 250 hárkov papiera.

Spoločnosť Keypoint Intelligence ocenila zariadenie za:

  • Pôsobivú používateľskú prístupnosť: Zahŕňa intuitívne rozhranie veľkého dotykového displeja, ktoré umožňuje prezeranie internetu a ponúka podporu pre bežnú údržbu a prevádzku zariadenia.
  • Robustné administratívne nástroje: Ricoh Device Manager NX, Ricoh @Remote, podporu Ricoh RemoteConnect a voliteľnú podporu pre Ricoh Streamline NX.
  • Podporu mnohých riešení, aplikácií a služieb na zjednodušenie pracovných postupov a maximalizáciu investícií: Ricoh Smart Apps a Ricoh Always Current Technology.

Rad Ricoh IM C530 je súčasťou inteligentných farebných multifunkčných A4 zariadení Ricoh a platformy Dynamic Workplace Intelligence, zahŕňajúci technológiu ACT (Ricoh Always Current Technology), ktorá zaisťuje, aby sa technické možnosti produktov vyvíjali súčasne s požiadavkami zákazníkov. Ocenené zariadenia obsahujú inteligentný ovládací panel Ricoh vybavený novším procesorom, ktorý zabezpečuje rýchlejšie prechody medzi aplikáciami a citlivo reagujúcu dotykovú obrazovku. Pre rýchle riešenie problémov a vykonanie automatických aktualizácií firmvéru sa technici spoločnosti Ricoh môžu pripojiť na diaľku.

Kaitlin Shaw, Associate Director pre A4 Hardvér v spoločnosti Keypoint Intelligence, hovorí: „Vďaka modelom Ricoh IM C530 získajú podniky silný výkon a vynikajúcu použiteľnosť za nízke náklady za jednu stranu. Zariadenia obsahujú intuitívnu dotykovú obrazovku, ktorá podporuje prezeranie internetu a umožňuje používateľom vyberať si z množstva aplikácií zjednodušujúcich pracovné postupy priamo z ovládacieho panela, pričom ďalším veľkým plusom je integrácia softvéru. Správcovia určite ocenia vynikajúce nástroje na správu zariadení, ktoré majú k dispozícii. Toto všetko napomáha maximalizovať produktivitu, ktorá je pre náročné firemné prostredia rozhodujúca.“

Harald List, Director EMEA Product Management, Ricoh Europe, dodáva: „Zákazníci majú právo požadovať najvýkonnejšie, intuitívne a bezpečné tlačové technológie. Rad Ricoh IM C530 je príkladom toho, ako neustále pracujeme na uspokojovaní novo vznikajúcich potrieb klientov a zároveň zákazníkom prinášame dôveru a stabilitu v neustále sa rozvíjajúcom svete biznisu. Toto ocenenie je dôkazom našej chuti pre inovácie, excelentnému prístupu k zákazníkom a neochvejného záväzku pomáhať ľuďom, aby spolu mohli pracovať odkiaľkoľvek.“

Viac informácií o produktoch a službách spoločnosti Ricoh nájdete na www.ricoh-europe.com.

Značky: