Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Ricoh Europe opäť oslavuje potvrdenie kvality od spoločnosti Keypoint Intelligence získaním prestížnej ceny BLI 2021-2022 PaceSetter Award za cloudový ekosystém pripojených MFP.

S cieľom určiť, ktorí pôvodní výrobcovia v oblasti tlače dokumentov vedú na trhu vzhľadom na cloudové systémy MFP, hodnotila spoločnosť Keypoint Intelligence dodávateľov podľa ich vízie, stratégií, vlastných cloudových služieb ako aj služieb tretích strán a ďalších kritérií.

V rámci svojho rozsiahleho hodnotenia Keypoint Intelligence skonštatovala, že spoločnosť Ricoh spravila z cloudovej konektivity základ svojej stratégie MFP s tým, že jej najnovšie zariadenia sú kompatibilné s cloudovými riešeniami pracovných tokov, ktoré ponúkajú rastúci zoznam možností zaznamenávania, smerovania a spracovania dokumentov ako pri všeobecných obchodných procesoch (napríklad AP – splatné účty), tak aj pri kľúčových faktoroch (napríklad právnych a zdravotníckych).

Hodnotenie poukazuje tiež na to, že súčasťou užitočných pracovných postupov je smerovanie súborov použitím QR kódov, konvertovanie súborov do požadovaného formátu, posielanie súborov do viacerých cieľov a pokročilé funkcie prostredníctvom natívnej integrácie s poprednými back-endovými úložiskami dokumentov a podnikovými aplikáciami. Skutočnosť, že tieto cloudové služby a pracovné postupy zabezpečuje a udržiava spoločnosť Ricoh a sú k dispozícii aj na základe pravidelného poplatku, ​​znamená, že ich implementácia od organizácií nevyžaduje žiadne kapitálové výdavky, miestne servery ani špeciálny softvér.

Jamie Bsales, riaditeľ Smart Workplace & Security Analysis v spoločnosti Keypoint Intelligence, hovorí: „Spoločnosť Ricoh ako doplnok k rôznym aplikáciám a pripojeniam k multifunkčným zariadeniam ponúka širokú škálu cloudových služieb a nástrojov pre pracovné postupy, ktoré rozširujú skúsenosti s používaním aplikácií, a zároveň zabezpečujú čas šetriacu funkcionalitu v porovnaní s jednoduchým smerovaním alebo tlačou dokumentov. Tieto služby umožňujú tímom efektívne využívať užitočné údaje z listiny, triediť obsah pre potreby efektívneho vyhľadávania a získať prístup k správnym informáciám na požiadanie.“

Harald List, Riaditeľ – EMEA Product Management Ricoh Europe, dodáva: „Záujem o robustné a bezpečné cloudové multifunkčné zariadenia odráža záujem zamestnancov po zariadeniach, ktoré umožňujú väčšiu dostupnosť a efektívnosť v závislosti od toho, ako a kde pracujú. Ocenenie PaceSetter dokazuje náš záväzok k inováciám, dokonalej starostlivosti o klientov a pomoci ľuďom v spolupráci odkiaľkoľvek.“

Viac informácií o produktoch a službách spoločnosti Ricoh nájdete na www.ricoh.sk

Značky: