Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hranie hier je dnes multiplatformové, všadeprítomné a hráči vyžadujú perfektné zážitky bez ohľadu na zariadenie.

Headset ROCCAT Cross eliminuje potrebu vlastniť zvlášť slúchadlá pre PC, konzolu alebo mobilné zariadenie. Cross je hráčsky multiplatformový stereo headset so slúchadlami okolo uší, ktorý je s vami na každom kroku.

ROCCAT Cross je vybavený veľkými 50 mm neodymovými meničmi, ktoré garantujú štúdiovú kvalitu podania zvuku. Náušníky, ako aj reproduktory, sú navrhnuté tak, aby sedeli na ušiach a poskytovali maximálny komfort aj pohlcujúci špičkový audio zážitok, nech ste kdekoľvek. Cross ponúka prvotriednu zvukovú kvalitu nielen v hrách, ale aj pri počúvaní hudby, sledovaní filmov či hlasovej komunikácii.

roc-cross_side-persp-left_web2016_8_nowat

Keď príde na zvuk v hrách, ROCCAT Cross nastoľuje nový štandard svojim štýlom a komfortom. Ide o veľmi štýlový headset s nenápadným čiernym dizajnom. Pohodlné náušníky vďaka pamäťovej pene, ktorá sa prispôsobuje ušiam každého poslucháča, ponúkajú novú úroveň komfortu. A pri váhe iba 185 g je headset o 70 g ľahší ako ktorýkoľvek konkurenčný produkt v rovnakej triede.

Cross ponúka bezproblémový multiplatformový zážitok vďaka dvojici mikrofónov – jeden pre použitie na PC a druhý pre použitie s mobilným zariadením. Každý z mikrofónov je zabudovaný do kábla, ktorý sa nezamotá, a je súčasťou balenia Cross. Mikrofóny sú odnímateľné a pripájajú sa cez elegantne umiestnený konektor pod ľavým slúchadlom. Pri hraní na PC alebo konzole použite nastaviteľné rameno pre prvotriednu kvalitu hlasového prenosu. A na cestách použite diskrétne zabudovaný mikrofón. ROCCAT Cross je s hráčmi na každom kroku.

ROCCAT Cross sa začne predávať 8. decembra za 69,99 Euro.

Značky: