Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vo štvrtok si bude môcť každý na ceste za svojimi bežnými povinnosťami prečítať knihu a zapojiť sa tak do veľkej knižnej výmeny.

Stačí, aby si objednal Uber, vybral vozidlo, ktoré bude viezť knihy od kníhkupectva Martinus.sk a pohodlne sa usadil. Ak ho kniha zaujme, môže si ju vziať – musí však v aute nechať inú, ktorú prinesie.

„Knihám sa v dnešnej dobe opäť vracia svoj význam a čoraz viac ich čítajú aj mladí ľudia, a to aj v konkurencii rôznych moderných technológií. Uber v spolupráci s kníhkupectvom Martinus.sk chce prispieť k tomu, aby knihy nachádzali stále viac čitateľov. Preto v marci, ktorý je mesiacom knihy, organizujeme túto veľkú knižnú výmenu,” hovorí Matej Beňuška, marketingový manažér Uber.

Spolu s kníhkupectvom Martinus.sk preto prinášajú možnosť prečítať a vymeniť si knihy počas jazdy s Uber. Je to jednoduchý spôsob, ako zapojiť ľudí do priateľskej aktivity spájajúcu online svet s bežným cestovaním a často hektickými presunmi. „Veríme, že naša iniciatíva cestujúcich osloví, a že im možno tradičnú cestu spríjemníme aj takýmto netradičným spôsobom. Cestujúci nájdu počas jazdy Uberom mnoho zaujímavých bestsellerov – vybrali sme, napríklad, detektívky, ľúbostné romány, klasiku, thrillery, ale i náučnú literatúru,“ povedala Anna Porubcová z Martinus.sk.

Vo štvrtok, 24. marca 2016 od 8:00 hod. do 18:00 hod. si každý, kto bude mať záujem, bude môcť pomocou aplikácie Uber objednať auto, ktoré bude viezť knihy. Cestujúci si tak bude môcť svoju jazdu spríjemniť čítaním. Knihy takto poslúžia a urobia radosť počas celého dňa všetkým cestujúcim. Ak cestujúceho kniha zaujme, rád by ju dočítal a mal vo svojej knižnici, môže si ju vziať so sebou. Namiesto nej v aute nechá inú knihu, ktorú si bude môcť prečítať a prípadne vymeniť ďalší cestujúci. Knihy, ktoré na konci dňa ostanú v autách darujú neskôr Martinus.sk a Uber v mene svojich zákazníkov do dobrých rúk.

Ako to bude presne fungovať? Je potrebné stiahnuť si aplikáciu Uber na Google Play, Apple App Store, alebo Windows apps do svojho smartfónu. Potom stačí kliknúť na ikonu VYMENKNIHU a o pár minút vás vyzdvihne vodič s knihou a dovezie vás kam potrebujete. Za túto službu cestujúci nebudú platiť nič navyše oproti bežnej jazde s UberX. Ak sa vy, alebo vaši priatelia chcete zúčastniť veľkej knižnej výmeny a nemáte ešte Uber vo svojom smartfóne, stiahnite si aplikáciu, zadajte kód VYMENKNIHU a prvú jazdu v hodnote do 8 EUR budete mať ako nový užívateľ zadarmo.

Značky: