Nebude tak potrebné čakať do veľkej augustovej udalosti Unpacked.

Už koncom letných prázdnin by sme však mali spoznať nové skladacie telefóny Galaxy Z Fold4 a Flip4, ako aj nové hodinky série Galaxy Watch5 s celkom novým modelom Pro. Pokým sme sa o týchto zariadeniach pravidelne dozvedali nové informácie, tak na nové slúchadlá Galaxy Buds2 Pro sa vždy pozabudlo. Teraz sa to však mení.

Portál AndroidPolice informuje, že nové slúchadlá Galaxy Buds2 Pro sú už v sériovej výrobe, čiže sa očakáva, že v najbližších dňoch sa vyrobia tisíce kusov tohto modelu. Nová generácia Galaxy Buds by mala byť dostupná v troch farebných vyhotoveniach – Zenith White, Zenith Bora Purple a Zenith Graphite. Najpodstatnejšou informáciou je však ich dostupnosť. Galaxy Buds2 Pro sa údajne do predaja dostanú už začiatkom júla.

Táto správa je v priamom rozpore s predchádzajúcimi informáciami, ktoré tvrdili, že nová generácia Galaxy Buds Pro príde až koncom augusta kvôli neskoršiemu vývojovému cyklu, než je obvyklé. 

Slúchadlá Galaxy Buds Pro
Slúchadlá Galaxy Buds Pro

Pomerne úsmevný je aj fakt, že doteraz nemáme celkom jasnú predstavu o názve týchto slúchadiel. Budú sa volať Galaxy Buds Pro2 alebo Galaxy Buds2 Pro? Okrem nejasného názvu dokonca ani nevieme, aké technické parametre máme od týchto slúchadiel očakávať. Aktuálny model Galaxy Buds Pro ponúka 8 hodín výdrže batérie na jedno nabitie, čo je oveľa menej ako 11-hodinová výdrž slúchadiel Samsung Galaxy Buds+. 

Práve toto je oblasť, v ktorej by mohli nové TWS slúchadlá Galaxy Buds2 Pro prekvapiť. 

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.