Portál LetsGoDigital zverejnil rendery a video možnej vlajkovej lode spoločnosti Samsung.

Dizajn zariadenia bol vytvorený na základe patentových obrázkov. Posuvná konštrukcia (ako napríklad Mi Mix 3) po otvorení odhalí fotoaparáty, ktoré sú inak uschované vo vnútri zariadenia. Horná časť využíva vodopádový displej s vysokým zahnutím, zatiaľ čo displej sa nachádza aj na zadnej strane smartfónu. Presne v tomto bode dizajn pripomína spomínaný Xiaomi Mi Mix Alpha so surround displejom.

Patent ďalej prezrádza, že smartfón je vyrobený z priehľadného „akrylového materiálu“. Nemá viditeľnú prednú kameru, ale tá nie je ani potrebná. Používateľ môže v prípade potreby prepnúť na zadný displej a použiť ho ako hľadáčik. 

Pod displejom bude stále prítomná kamera, ktorá bude slúžiť na sledovanie interakcií používateľa. Čítačka odtlačkov prstov bude umiestnená v displeji. Nebudú chýbať stereofónne reproduktory a ďalšie senzory umiestnené pod obrazovkou.

Na renderoch nevidíme žiadne tlačidlá ani porty. Patent hovorí, že zariadenie je možné zapnúť a odomknúť pomocou piezoelektrického snímača. Takisto sa v patente spomína eSIM a bezdrôtové nabíjanie.

Zdroj: GizChina, LetsGoDigital

Prečítajte si aj:

Samsung rozširuje dostupnosť One UI 3.0: Toto je zoznam zariadení, ktoré budú aktualizované

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.