Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Práčka so sušičkou Samsung WD80J6410AW/LE prináša to najlepšie z oboch spotrebičov. Najmodernejšia technológia Samsung Eco Bubble, účinný program Bubble Soak, alebo ikonický dizajn Crystal Blue spolu vytvárajú jedinečný spotrebič, ktorý poskytuje komplexnú starostlivosť o bielizeň.

Spoločnosť Samsung Electronics uviedla na trh nový model práčky so sušičkou WD80J6410AW/LE s kapacitou prania 8 kg a sušenia 6 kg. Vyznačuje sa kvalitným a šetrným praním Eco Bubble, účinným pracím cyklom za menej ako 1 hodinu, vysokou úspornosťou (energetická trieda pre pranie A+++, pre sušenie A) a dlhou životnosťou. V slovenských obchodoch je dostupná za odporúčanú maloobchodnú cenu 899 € vrátane DPH.

WD80J6410AW-LE_003_L-Perspective_White_nowat

Účinné pranie do hodiny

Nová práčka so sušičkou Samsung WD80J6410AW/LE dokončí pranie za skvelých 59 minút, a to pri náplni až 5 kg. Program Super Speed používa duálne vstrekovanie na rýchlejšie vháňanie vody do bubna práčky a urýchľuje tak rýchlosť odstreďovania na dokončenie prania za 59 minút.

„Z výskumu spoločnosti GfK vyplýva, že v segmente práčok sa značka Samsung v posledných rokoch vyšplhala na tretiu priečku v obľúbenosti na európskych trhoch,“ hovorí Kateřina Holíková, produktová manažérka pre oblasť prania v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Ako kľúčový faktor pri zlepšovaní našich spotrebičov sa javia neustále investície do výskumu a vývoja, ktoré odrážajú aktuálne potreby našich zákazníkov.“

Technológie pre efektívne pranie

Technológia Eco Bubble™ generuje aktívnu penu, ktorá rýchlo preniká do tkaniny a odstraňuje nečistoty ľahšie – aj pri nižších teplotách (15 °C). Praním pri nízkych teplotách domácnosti ušetria značné množstvo energie[1] a oblečenie bude vyprané maximálne šetrne.

Ak bielizeň nie je zašpinená, ale pôsobením napr. v zafajčenom prostredí zapácha, je k dispozícii technológia Air Wash. Tá odstraňuje zápach a dezinfikuje oblečenie, ktoré je potom opäť svieže. Použitím teplého vzduchu sú odstránené nepríjemné pachy a baktérie bez použitia vody, čistiacich prostriedkov alebo iných chemikálií.

Intenzívne odstraňovanie škvŕn

Vďaka funkcii Bubble Soak dokáže Samsung WD80J6410AW/LE zbaviť odevy aj škvŕn, ktoré sa dodnes zdali ako neodstrániteľné. Oblečenie sa dôkladne namočí a vyplácha v aktívnej pene, čo má za následok uvoľnenie a efektívnejšie odstránenie škvŕn.

Garantovaná životnosť

Digitálny invertorový motor poskytuje vynikajúcu energetickú účinnosť, minimálny hluk a dlhotrvajúci výkon. Asociácia pre elektrické, elektronické a informačné technológie v Nemecku (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) motor certifikovala pre prácu na 20 rokov a Samsung ho podporil zárukou 10 rokov.

Jednoduché riešenie problémov

Prostredníctvom systému Smart Check používatelia ušetria čas a vyhnú sa nákladom na zavolanie opravára. Tento systém pre sledovanie chýb zistí a diagnotiskuje problémy a poskytuje jednoduché riešenie pomocou aplikácie v smartfóne, ktorá je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS.

Bez chemického čistenia bubna

Technológia Eco Drum Clean udržiava práčku so sušičkou sviežu bez použitia chemikálií. Ihneď, ako je čistenie bubna potrebné, prístroj automaticky upozorní, že je potrebné čistenie bubna aktivovať. Užívateľ navolí tento cyklus a o nič ďalšie sa nemusí starať.

Šetrná starostlivosť o tkaniny

Diamantový bubon s unikátnym jemne zakriveným dizajnom s hladkými hrebeňmi v tvare diamantov je nanajvýš šetrný k oblečeniu. Jeho malé výstupné otvory pomáhajú chrániť textílie, aby nedošlo k ich poškodeniu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.