Spoločnosť Samsung Electronics predstavila prírastok v sérii audio príslušenstva s označením LEVEL. Bluetooth slúchadlá LEVEL U sú vybavené technológiou, ktorá zaisťuje kvalitný zvuk s čistou reprodukciou hlasu. Dlhou výdržou batérie a dobre sa hodia aj pri využívaní Text-to-Speech (TTS) aplikácií. Vďaka ergonomickému dizajnu sa aj pohodlne nosia. Slúchadlá LEVEL U budú na slovenskom trhu dostupné začiatkom augusta za 73,90 € s DPH, a to v tmavomodrej, zlatej a bielej farbe.

SamsungSluchadla2_nowatŠpičkový výkon vo svojej triede

Slúchadlá LEVEL U sú vybavené dvoma mikrofónmi. Jeden sníma hluk z okolitého prostredia, zatiaľ čo druhý zachytáva hlas používateľa. Slúchadlá tak dokážu odfiltrovať vonkajší hluk a osobe, s ktorou používateľ hovorí, sprostredkovať čistý zvuk. LEVEL U tiež poskytujú vylepšený zvukový zážitok z hudby prostredníctvom technológie obmedzujúcej šum a ozvenu. Dvanásťmilimetrové dynamické reproduktory vytvárajú hlboké basy a vyvážený zvuk, zatiaľ čo Bluetooth 4.1 a apt-X Codec sú zárukou vysokej kvality.

Sofistikovaný ergonomický dizajn

Slúchadlá Samsung LEVEL U sú k dispozícii v niekoľkých výrazných farbách. Vďaka hmotnosti len 33 gramov, mäkkým a pružným uretánovým kĺbom a ergonomicky prispôsobiteľnému záhlavnému mostu sa pohodlne a bezpečne nosia. Slúchadlá LEVEL U majú na sebe tiež niekoľko tlačidiel na nastavenie hlasitosti, prerušenie prehrávania alebo preskakovanie skladieb. Vďaka magnetom je tiež možné obe slúchadlá spojiť dohromady, takže spoločne so záhlavným mostom pôsobia zaujímavo a elegantne, aj keď nie sú práve používané.

Viac ako len slúchadlá

Slúchadlá LEVEL U sú viac než len prémiové mobilné príslušenstvo. Prostredníctvom aplikácie Samsung LEVEL môžu používateľa informovať o základných udalostiach vrátane zmeškaných hovorov, alarmov, naplánovaných akcií alebo stavu batérie. LEVEL U vydržia až 10 hodín pri prehrávaní zvuku, 11 hodín hovoru a 500 hodín v pohotovostnom režime.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.