Už v októbri by sa mal ukázať tenší Galaxy Z Fold6 aj nové tablety značky Samsung.

Konferencia Unpacked spoločnosti Samsung, na ktorej sa ukázali skladateľné smartfóny novej generácie, prebehla len nedávno. Už teraz sa však rozpráva o ďalšej konferencii a iných produktoch, ktoré budú odhalené ešte tento rok. Tá by mala prebehnúť podľa známeho leakera s prezývkou Ice Universe už v októbri a produktov by malo byť viacero. Informoval o tom na sociálnej sieti Weibo.

Medzi novými produktami by sa mal objaviť aj dlho očakávaný model Samsung Galaxy Z Fold6 Slim, resp. Samsung W25, ako sa má označovať v Číne. Okrem toho ale juhokórejský výrobca v októbri zrejme predstaví aj ďalšie zariadenia. Medzi ne má patriť napríklad nová generácia tabletov a podľa špekulácií by mohol byť predstavený aj smartfón patriaci do série fanúšikovských edícií.

Samsung plánuje tento rok ešte jednu konferenciu

Aktuálne najnovšími a azda najzaujímavejšími produktami spoločnosti Samsung v segmente smartfónov sú skladateľné modely Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6. Tieto telefóny boli predstavené 10. júla. Skoršie špekulácie ale odkazovali na to, že séria skladateľných smartfónov by sa mala skladať z troch smartfónov, čo sa nakoniec nepotvrdilo, aspoň teda nie pri poslednej konferencii. Tretí model tohtoročnej generácie s tenšou konštrukciou typu fold ale stále existuje a ukázať by sa mal už v októbri.

Samsung Galaxy Z Fold6Zdroj: TOUCHIT
Samsung Galaxy Z Fold6

Okrem tohto telefónu by sa však na októbrovej konferencii mali ukázať aj tablety s označením Galaxy Tab S10+ a Galaxy Tab S10 Ultra. Podľa skorších únikov z databáz vieme, že oba tablety majú byť poháňané čipsetom od spoločnosti MediaTek, konkrétne typom Dimensity 9300+.

Prekvapením tejto konferencie by mohol byť aj ďalší smartfón. Aj napriek tomu, že o tom leaker neinformuje, je možné, že Samsung v rámci tohto časového okna predstaví aj model Galaxy S24 FE. Podľa skorších únikov a špekulácií by totiž tento telefón mal prísť na trh ešte v priebehu roka 2024 a októbrové predstavenie by mohlo s týmto časovým oknom korešpondovať.

Zdroj: androidauthority.com, Weibo

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.