Spoločnosť AB-COM, s.r.o. ako výhradný distribútor značky Vu+ pre strednú, južnú a východnú Európu uvedie v priebehu novembra na trh nový UHD satelitný prijímač s názvom Vu+ UNO 4K. Maloobchodná odporúčaná cena bude 269 Eur s DPH.

vu_uno_4k_1_nowat
Prijímač Vu+ UNO 4K bude cenovo najdostupnejší satelitný prijímač so systémom ENIGMA 2, ktorý dokáže prijímať okrem štandardného vysielania v SD a HD kvalite aj vysielanie v UHD kvalite. Prijímač disponuje jednou čítačkou kariet pre prístupové karty a jedným CI slotom pre CAM moduly. Srdcom prijímača je procesor DUAL CORE 1,7GHz (12 000 DMIPS). K svižnému výkonu procesora pomáha veľká operačná pamäť 2 GB DDR4 a 4 GB
flash. Výrobca pokračuje v trende novej technológie FBC tunerov použitých prvý krát v modeli Vu+ SOLO 4K. Duálny Plug&Play FBC tuner dokáže nahradiť 8 štandardných DVB-S2 tunerov, čo je vhodné na nahrávanie viacerých programov súčasne a sledovanie živého vysielania. Vu+ UNO 4K sa bude predávať aj vo verzii Plug&Play FBC DVB-C tunerom.

vu_uno_4k_2_nowat
Špecifikácia:
Tuner 1× Plug&Play DUAL FBC DVB-S2 alebo Plug&Play FBC DVB-C
Procesor Dual Core 1,7GHz (12 000 DMIPS)
Pamäť 2 GB DDR4
Flash 4 GB
Čítačka kariet 1×
CI slot 1×
USB 3.0 2×
Ethernet Gigabit
Transcoding áno
AV 3.5 PI JACK
RS 232 áno
SPDIF optický
HDMI HDMI 2.0

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.