Dizajn všetkých smartfónov série Samsung Galaxy S24 už je známy.

Modelový rad Samsung Galaxy S24 sa v poslednej dobe spája s početnými únikmi na internete. Okrem prvkov výbavy, ktoré majú priniesť nové modely z vlajkovej série od Samsungu, sa objavili aj prvé snímky smartfónov. Len nedávno sme tak s vami mohli zdieľať snímky základného modelu série, ktoré nám potvrdili známy dizajn. Teraz sa však môžete s nami pozrieť aj na ďalšie telefóny.

Samsung Galaxy S24+ svoj dizajn odhalil na renderoch, ktoré zdieľal portál giznext.com. Model s prívlastkom Ultra však už taktiež svoj dizajn neskrýva a snímky sa objavili na portáli smartprix.com. A my ich teraz sprostredkujeme v našom článku.

Samsung Galaxy S24+ väčšie zmeny dizajnu nezíska

Tak ako základný model, ani Samsung Galaxy S24+ nebude vsádzať na nový dizajn. V podstate tak pôjde len o väčšiu verziu základného modelu s rovnakým dizajnom, aký ste už mohli vidieť v nedávnom úniku. Tento dizajn sa rovnako nebude líšiť ani od minuloročnej série Galaxy S23, keďže zmeny budú minimálne. Novinkou však bude UWB čip na bočnej strane telefónu.

Samsung Galaxy S24+ leakZdroj: giznext.com
Samsung Galaxy S24+ leak

Aj model Samsung Galaxy S24+ má na trh prísť v dvoch verziách, pričom do Európy by mal prísť model s čipsetom Exynos 2400. Rovnako ako aj Galaxy S24, tak aj S24+ však do Ázie a USA príde s čipsetom Snapdragon 8 Gen 3.

Rendery poukázali aj na Galaxy S24 Ultra

Model Samsung Galaxy S24 Ultra bude najlepšie vybaveným telefónom série. Čo je však zaujímavosťou, tak aj európska verzia smartfónu má priniesť čipset Snapdragon 8 Gen 3 od Qualcommu. Okrem toho už skoršie úniky poukazovali na to, že vynechá zakrivený displej, ktorý by mal byť tento rok rovný tak, ako pri základných modeloch série.

Samsung Galaxy S24 Ultra leakZdroj: smartprix.com
Samsung Galaxy S24 Ultra leak

Tešiť sa môžete aj na titánový rámik okolo telefónu. Bližšie informácie však Samsung pravdepodobne prinesie už v blízkej dobe. Predstavenie telefónov by totiž podľa aktuálnych odhadov malo prebehnúť už 18. januára 2024.

Zdroj: giznext.com, smartprix.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.