Modelový rad HONOR 200 sa na globálnom trhu objaví už o pár dní.

Spoločnosť HONOR predstavila nové smartfóny na čínskom trhu už v máji. Po Číne by sa však modelový rad HONOR 200 mal dostať na ďalšie trhy a na pláne je tak predstavenie na globálnom trhu aj v Indii. Globálne predstavenie smartfónov má byť naplánované na 12. jún, telefóny teda prídu do Európy pravdepodobne už o pár dní. Len chvíľu pred predstavením však prichádzajú informácie o cenách, ktoré by tieto telefóny mali získať.

Predstavenie série HONOR 200 má prebehnúť v Paríži. Základný model by sa mal cenovo pohybovať od 600 eur, pričom Pro verzia bude stáť od 800 do 850 eur. Nepôjde teda o najlacnejšie telefóny. V každom prípade však ponúknu výbavu, ktorá poteší každého nadšenca do nových technológií.

Séria HONOR 200 začne na cenovej úrovni 600 eur

Najnovší únik, ktorý odkazuje na modely HONOR 200 a 200 Pro odhaľuje aj posledné informácie, ktoré boli zatiaľ neznáme. Vďaka tomuto úniku poznáme aj ceny telefónov, keďže základný HONOR 200 by mal stáť od 600 do 650 eur. Závisieť by to malo od pamäťovej konfigurácie, v ktorej sa bude telefón predávať. Model by mal poháňať čipset Snapdragon 7 Gen 3 a vo výbave by sa mala nachádzať veľká 5200 mAh batéria, podpora pre 100 W nabíjanie či 50 Mpx fotoaparát.

HONOR 200 LiteZdroj: Touchit.sk
Základná dodávka HONOR 200 Lite

Pro verzia bude o niečo drahšia. V pamäťovej konfigurácii 12 + 256 GB by mal telefón stáť okolo 800 eur. Vyššia konfigurácia so 16 GB RAM a 1 TB úložiskom by stála približne 850 eur. Tento model bude poháňať čipset Snapdragon 8s Gen 3 a vo výbave bude rovnako 5200 mAh batéria aj 100 W nabíjanie. Niektoré úniky však odkazujú aj na 88 W bezdrôtové nabíjanie, ktoré bude isto špecialitou smartfónu.

Po boku týchto modelov netreba zabúdať na model HONOR 200 Lite, ktorý je na Slovensku už v predaji. Tento telefón nestojí ani 300 eur, no ide určite o zaujímavý telefón s 90 Hz displejom, zvýšenou odolnosťou aj dlhou výdržou batérie. Tento model sme v redakcii aj otestovali a musíme skonštatovať, že je bezpochyby adeptom na jeden z najlepších lacných smartfónov.

Zdroj: gizmochina.com, xiaomiui.net

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.