Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

70” 8K profesionálny displej Sharp LV-70X500E je už v predaji. 70” 8K monitor je prvým veľkosériovo vyrábaným displejom s ultravysokým rozlíšením, ktorý ponúka najmodernejším spoločnostiam a inovátorom v Európe nový štandard presného zobrazovania. Tento displej spoločnosť Sharp dodáva s trojročnou zárukou a servisnou podporou.

Vysokokvalitný displej s rozlíšením 8K disponuje 33 miliónmi pixelov (7680 × 4320 pixelov), teda štvornásobkom oproti rozlíšeniu 4K Ultra HD a šestnásťnásobkom oproti rozlíšeniu Full HD. Monitor reprodukuje obraz s vyšším rozlíšením, než je ľudské oko schopné zaznamenať, a umožňuje priblížiť podrobnosti obrazu do miery, ktorá doteraz nebola možná.

Model LV-70X500E ponúka vynikajúcu kvalitu a presnosť obrazu vďaka širokému gamutu a 10-bitovému rozšírenému farebnému rozsahu. Technológia HDR (High Dynamic Range) podstatne rozširuje rozsah kontrastu aj farieb a vyjasňuje obraz tak, že prináša dojem väčšej hĺbky.

Rozlíšenie 8K má významné uplatnenie v odboroch, ktoré spoliehajú na podrobné a farebne presné zobrazenie, teda napríklad v medicíne, dizajne a ďalších technických odboroch. 8K displeje sú zároveň schopné nahradiť niekoľko displejov s nižším rozlíšením na pracoviskách, kde spracovávajú veľké objemy informácií, teda napríklad na burzách, v prepravných uzloch a riadiacich strediskách.

Sid Stanley, General Manager, Visual Solutions, uviedol: „S vývojom rozlíšení 8K mení Sharp spôsob nazerania na svet. S prvým, dnes dostupným 8K profesionálnym displejom posúvame hranice možného. Neskôr v priebehu roku bude nasledovať 8K kamera. Tieto produkty predstavujú základ 8K ekosystému, ktorý pokrýva celý reťazec hodnôt od tvorby snímky po jej distribúciu a zobrazenie.“

Na 8K monitor Sharp je poskytovaná trojročná celoeurópska záruka a profesionálna servisná podpora. Zaisťujeme tak pokoj pre prácu náročným odborom, kde hrá spoľahlivá činnosť zariadenia mimoriadnu rolu.

Model LV-70X500E je už teraz k dispozícii v spoločnosti Sharp a u ich partnerov. Ak potrebujete bližšie informácie, navštívte tieto stránky

Sharp – “Be Original.”

Spoločnosť Sharp Electronics CEE mení spôsob, akým organizácie pracujú s informáciami.  Podporuje u zákazníkov riešenie toku dokumentov a integrácie IT procesov, pomáha im rozvíjať, vizualizovať, riadiť a zdieľať informácie.

Služby na základe najnovších technológií pomáhajú dosiahnuť úplnú kontrolu nad informáciami používanými v spoločnosti, čo platí pre digitálne aj tlačené dokumenty.

Sharp vyrába MFP, produkčné tlačové systémy pre kancelárske prostredie a digitálne tlačiarne najvyššej kvality. Ponúka takisto širokú škálu displejov na najrôznejšie účely – video steny, systémy digital signage a inovatívne interaktívne dotykové displeje pre podnikateľskú sféru aj školstvo.

V súlade s mottom „Be Original.“ Sharp vyvíja nové riešenia, ktoré podporujú individuálny výraz a jedinečné potreby zákazníkov v rámci celej oblasti CEE.

Značky: