Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ponúka všetkým koncovým používateľom širokú ponuku spôsobov, ako sťahovať, ukladať a prehrávať signage obsah.

Na veľtrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2018 predstavuje Sharp svoju doteraz najväčšiu sériu flexibilných signage riešení, zahŕňajúcu dva rady smart signage zariadení pre bežný trh s voliteľnými modulmi System on Chip (SoC) alebo Mini OPS a širšou ponukou aplikácií tretích strán.

Spoločnosť Sharp oznamuje, že jej partnerská sieť Sharp Open Architecture Platform teraz zahŕňa maloobchodné a korporátne signage riešenia od siedmich významných softvérových spoločností, okrem iného CityMeo, Grassfish, Stino a Signagelive.

Dve nové rodiny veľkoformátových displejov

Sharp vystavuje dva nové rady inteligentných displejov pre bežný trh pod názvami PN-M a PN-B. Oba rady zahŕňajú 40” (PN-M401 a PN-B401) a 50” (PN-M501 a PN-B501) varianty. Rad PN-M je navrhnutý pre náročné prostredia s nepretržitým nasadením. Rad PN-B je navrhnutý pre bežné prostred a s nasadením 16 hodín denne.

Sharp zákazníkom ponúka schopnosť byť v oblasti signage kreatívny, lebo umožňuje inštaláciu displejov PN-M a PN-B v polohe čelom nahor, čelom nadol, v sklone vpred alebo vzad až do uhla 90 stupňov, prípadne zavesenie za rohy zadnej časti krytu. Podobne flexibilné možnosti budú na stánku predvádzané v rámci jedinečnej zakrivenej inštalácie z piatich displejov Sharp PN-R496 z prémiového radu signage.

Viacero možností pre správu zobrazovaného obsahu

Nové digital signage displeje Sharp ponúkajú vďaka zabudovanej inteligencii umožňujúcej rôzne spôsoby správy obsahu celý rad možností jeho prehrávania, a prinášajú tak riešenie pre projekty na všetkých úrovniach, od tých najjednoduchších až po tie najzložitejšie. Na ISE bude Sharp vystavovať svoj vlastný bezplatný softvér pre jednoduché inštalácie pod názvom e-Signage.

S Player Edition je v modeloch radov PN-M a PN-B predinštalovaný v module System on Chip (SoC) a umožňuje tak použitie displejov ihneď po vybalení. Pre zákazkové inštalácie bola cez partnerský program Sharp Open Architecture Platform otvorená platforma SoC platform for Android™ určená pre hlavných hráčov v oblasti signage softvéru.

Táto platforma ponúka podnikom možnosť pridávať špecializovaný softvér podľa ich potrieb. Sharp oznamuje, že k platforme pripojil nových partnerov, a spolupracuje tak teraz so CityMeo, Easyscreen, Grassfish, Signagelive, Stino, Navori a Videro. David Keribin, CEO spoluzakladateľ CityMeo vysvetľuje: „Sharp je pre nás, vďaka svojej širokej ponuke displejov, ktoré sú v zmysle kvality a spoľahlivosti konzistentné, ideálnym partnerom.

Spoločne môžeme ponúknuť dokonalé riešenie pre podporu vášho podniku, inováciu vašich predajných umiestnení, revitalizáciu vašich obchodov a zvýšenie produktivity vášho podniku vďaka jednoduchej komunikácii včasných a pútavých oznámení.“ Sharp taktiež ponúka ďalší spôsob rozšírenia funkcií displejov z radov PN-M a PN-B pomocou rozširujúceho slotu Mini OPS. Tri typy modulov Mini OPS (PC, bezdrôtový a HDBaseT) používateľom prinášajú široký rad ďalších možností zobrazovania a interaktívnych funkcií. Kompaktné moduly Mini OPS sa ľahko inštalujú, používajú aj udržujú.

Zariadenia pre maloobchod vystavené v Sharp Shope

Časť stánku Sharp bude venovaná Sharp Shopu, kde budú vystavené zariadenia pre retail signage v praxi. 40” a 50” displeje radu PN-B tu budú nainštalované tak na výšku, ako na šírku a budú pomocou SoC Sharp predvádzať digitálny poster a módne video. V praxi si tak návštevníci budú môcť prezrieť samostatnú činnosť zariadení a flexibilné možnosti ich inštalácie.

Birgit Jackson, Commercial Director v Sharp Visual Solutions Europe uviedla: „Prostredie maloobchodu sa neustále vyvíja a je teda dôležité mať k dispozícii riešenia, ktoré podporujú tvorbu a zobrazovanie bohatej palety obsahu bez ohľadu na to, či je obsah určený na podporu ponuky nového tovaru, alebo proste na zvýšeniu predajov. Signage riešenia od spoločnosti Sharp túto flexibilitu maloobchodnému prostrediu prinášajú.

Vďaka zabudovanej inteligencii sa ľahko inštalujú, ponúkajú obchodníkom flexibilitu pre najvhodnejšie umiestnenie a umožňujú im vytvárať atraktívne a pútavé priestory všade tam, kde potrebujú.“ Stena s ukážkami side-by- side zariadení predstaví kompletný rad displejov s variantmi vo veľkosti od 55” – 90”, rozlíšením od Full-HD po 4K od základných modelov až po zariadenia prémiového segmentu.

Ak chcete získať bližšie informácie z oblasti vizuálnych riešení a produktov od spoločnosti Sharp, kliknite, prosím www.sharp.sk.

Značky: