Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sharp Electronics CEE oznamuje, že jeho unikátny displej pre video steny s uhlopriečkou 70″ je teraz v predaji. Pôsobivý model PN-V701 je najväčším displejom svojho typu na trhu. Ide o najnovší prírastok do radu PN-V, ktorý je vďaka svojmu vysokému jasu a spoľahlivosti pri nepretržitej prevádzke populárnej v oblasti projektov luxusných maloobchodníkov a prepravných uzlov.

Väčšia veľkosť PN-V701 znižuje počet displejov potrebných pre veľkú stenu a teda aj počet rámčekov, ktoré narušujú celistvosť obrazu. Napríklad, pre 118″ (3 m) stenu je potrebná iba trojica 70″ displejov orientovaných na výšku, oproti štyrom displejom s uhlopriečkou 55″ orientovaným na šírku.

Aj napriek svojej veľkosti umožňuje technológia LED podsvietenia vysoký jas a tenké, ale odolné rámčeky pre minimálne narušenie obrazu a nízku hmotnosť. Vďaka tomu sa s týmito displejmi ľahko manipuluje a jednoducho sa inštalujú.

Full-HD model PN-V701 ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu a farebnú presnosť vďaka technológiám displeja Sharp UV2A a Advanced UCCT (Uniform Colour Calibration Technology). Uvedená jedinečná technológia kalibrácie Sharp rieši niekoľko problémov, ktorými štandardné video steny trpia tým, že eliminuje odchýlky farebnosti a jasu jednotlivých pixelov a zaisťuje tak dokonale rovnomerné zobrazenie v rámci celého displeja.

Model PN-V701 je prvým z novej generácie displejov pre video steny Sharp, ktorý je vybavený rozširovacím slotom Mini OPS na jednoduchšiu integráciu do širšieho okruhu používateľských aplikácií. Voliteľný modul HDBaseT poskytuje jednoduché riešenie na prenos signálu na dlhšie vzdialenosti medzi displejom a HDMI zariadeniami, pretože odstraňuje problémy s káblami alebo nevzhľadnými napájacími zdrojmi, a je tak ideálny na nasadenie vo výkladoch.

Model displeja pre video steny PN-V701 s uhlopriečkou 70″ je už teraz k dispozícii v spoločnosti Sharp a u jej partnerov. Pre bližšie informácie navštívte www.sharp.sk

Značky: