Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Multifunkčné tlačiarne novej generácie s flexibilnou konektivitou, robustným zabezpečením a udržateľnou technológiou

Spoločnosť Sharp oznámila uvedenie nového radu multifunkčných tlačiarní A3 Future Workplace, ktorý rozširuje ekosystém inteligentných kancelárskych nástrojov Sharp a pomáha firmám hladko sa prispôsobiť požiadavkám hybridnej práce. Pätnásť nových farebných multifunkčných tlačiarní v radoch BP‑70C/60C/55C/50Cs rýchlosťou tlače 26 až 65 strán za minútu ponúka užívateľom jednoduchú konektivitu a najmodernejšie zabezpečenie.

Bezproblémová konektivita pre hybridnú kanceláriu

Nový rad multifunkčných tlačiarní Sharp ponúka podnikom nebývalú úroveň flexibilnej konektivity, vhodnej pre potreby dnešného aj budúceho pracoviska. Ako prvé na svete sú nové modely vybavené natívnym konektorom pre Microsoft Teams, čo znamená, že zamestnanci môžu jednoducho tlačiť a skenovať dokumenty zo svojich kanálov a zložiek MS Teams. Mobilná aplikácia Synappx Go navyše umožňuje bezkontaktnú a vzdialenú tlač zo smartfónov a mobilných zariadení. Pre ešte väčšiu flexibilitu môžu používatelia bezdrôtovo tlačiť z akéhokoľvek notebooku, tabletu alebo smartfónu s podporou Wi-Fi, a to bez nutnosti zložitého nastavovania. Stačí naskenovať QR kód z panela tlačiarne alebo priblížiť k tlačiarni mobilné zariadenia. Prostredníctvom NFC tak dôjde k automatickému prepojeniu a následnej možnosti tlače alebo skenovania.

Inteligentné funkcie navrhnuté pre budúcnosť, pripravené na dnešok

Okrem štýlového a moderného vzhľadu ponúkajú multifunkčné tlačiarne Future Workplace taktiež množstvo funkcií pre úsporu času a intuitívne ovládanie. Prispôsobiteľný 10,1‑palcový dotykový ovládací LCD panel so sklopnou obrazovkou ponúka konzistentné užívateľské rozhranie spoločné pre celý súčasný rad zariadení Sharp, čo zvyšuje užívateľský komfort a umožňuje tým, ktorí už zariadenia Sharp poznajú, byť ihneď pripravení na prácu. Nové multifunkčné tlačiarne sú vysoko odolné a umožňujú vzdialený monitoring a správu bez obmedzenia na umiestnenie. Pre rad tlačiarní Future Workplace je k dispozícii cloudový Portál aplikácií Sharp, ktorý poskytuje administrátorom možnosti o rozšírení cloudových konektorov a aktualizácií. Multifunkčné tlačiarne sú tak vždy aktuálne a poskytujú používateľom najnovšie funkcie a zabezpečenie.

Bezkonkurenčné zabezpečenie pre ochranu používateľov, zariadení a dát

Nové modely sú vybavené najmodernejším, užívateľsky prívetivým zabezpečením, ktoré chráni každé zariadenie – aj dáta, ktoré spracováva. Zabezpečenie na báze systému BIOS okamžite zabráni spusteniu zariadenia v prípade zistenia chýb a predinštalované koreňové certifikáty zabránia neoprávnenému použitiu zariadenia. Nové multifunkčné tlačiarne zvyšujú latku vďaka radu špičkových bezpečnostných funkcií, integrujú sa aj do širších bezpečnostných stratégií a zahŕňajú podporu antimalwaru BitDefender – vďaka tomu je pre tímy IT oveľa jednoduchšie zaistiť bezpečnosť dát, zariadení a sietí.

Podpora cieľov podnikov v oblasti ochrany životného prostredia

Ochrana životného prostredia je teraz pre mnoho podnikov kľúčovým hľadiskom. Nové multifunkčné tlačiarne Sharp prinášajú významné ekologické výhody a v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami prinášajú až o 27 % vyššiu úsporu energie. Nové možnosti vzdialenej správy navyše pomáhajú výrazne znížiť emisie oxidu uhličitého spojené s údržbou na mieste.

Alexander Hermann, prezident Sharp Information Systems, uvádza: „Chápeme, že hybridný svet práce si vyžaduje širšiu konektivitu a lepšie zabezpečenie – bez kompromisov v oblasti znižovania vplyvu na životné prostredie. Preto sme sa v našom novom rade multifunkčných tlačiarní zamerali na splnenie všetkých týchto bodov a zaviazali sme sa ich rozvíjať pre celý ekosystém Sharp. Spoločne s našimi produktmi a službami môžeme našim zákazníkom pomôcť vybudovať flexibilnejšie a bezpečnejšie pracoviská vhodné pre budúcnosť.“

Tieto nové modely budú už od júna k dispozícii v spoločnosti Sharp a u jej partnerov: Neskôr v priebehu roka rozšíri Sharp svoju ponuku aj o rad čiernobielych modelov.

Značky: