Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rakuten Viber oficiálne spúšťa videohovory až pre 20 osôb bez obmedzenia trvania hovoru

Nová funkcia komunikačnej aplikácie Viber, skupinové videohovory, sú teraz prístupné pre všetkých používateľov aplikácie. Nová funkcia umožní používateľom byť v kontakte vždy, keď je to potrebné. Nezáleží na tom, či ide o online pracovnú schôdzku, rodinný hovor alebo rýchly hovor s priateľmi, Viber videohovory prinášajú skvelú kvalitu spojenia a nízke nároky na pripojenie. Zavolať si tak môže až 20 ľudí naraz. Nová funkcia tiež ponúka rovnaké zabezpečenie ako ostatné služby aplikácie. Viber teda nemá prístup k informáciám, ktoré sa v priebehu videohovoru zdieľajú a ponúka tak účastníkom bezpečné prostredie pre komunikáciu.

Dodržiavanie sociálneho odstupu a prijatie nových noriem správania so sebou prináša potrebu nových možností pre stretávanie v skupinách. Či ide o kolegov v práci, študentov z rovnakej triedy alebo napríklad lekciu jogy, všetky skupiny potrebujú platformu, kde sa môžu stretávať. Viber skupinové videohovory to ľahko umožňujú priamo v aplikácii a sú skvelé pre všetky situácie, kedy nie ste napríklad v práci alebo v škole.

Videohovory sú veľmi jednoduché, stačí:

  • Kliknúť na nové tlačidlo kamery v hornej časti obrazovky a alebo jednoducho pridať ďalších účastníkov k prebiehajúcemu videohovoru.
  • Užite si čas s priateľmi, rodinou alebo kolegami.

Skupinové videohovory umožňujú zobrazovať videá všetkým účastníkom. Je tiež možné pripnúť si k obrazovke vlastné video alebo video vybraného účastníka v priebehu videohovoru. Účastníci sa môžu sami stíšiť alebo si vypnúť video počas konverzácie. Rovnako tak vidia, či majú ostatní účastníci vypnutú kameru alebo mikrofón. Nová funkcia je skvelým riešením pre online pracovné stretnutia, vyučovanie na diaľku, online kurzy alebo jednoducho ako možnosť vidieť sa s kamarátmi aj v počas prázdnin.

 

Najnovšie informácie o aplikácii Viber sú vždy pripravené v oficiálnej komunite Viber Slovakia. Tu sa dozviete novinky o nástrojoch v aplikácii a môžete sa tiež zúčastniť zaujímavých ankiet.

Značky: