Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Divadelná hra, ktorá obletela svet, obľúbený strhujúci muzikál, majster Karel Gott s Martou Kubišovou a Fragile a niečo pre vašich drobcov. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň. 

  1. Pyžamo pre šiestich

Divadelná hra, ktorá obletela celý svet. Je voľným pokračovaním hry Tri letušky v Paríži. Ďalšia skvelá francúzska komédia z dielne Marca Camolettiho, ktorá sa aktuálne hrá po celom Slovensku.

„Režíruje ju Eduard Kudláč a hrajú Gabriela Škrabáková, Andrea Profantová, Danica Jurčová, Anna Nováková, Richard Stanke, Peter Sklár, Ján Dobrík a Michal Rovňák,“ vymenúva obsadenie Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal, ktorá predáva vstupenky.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Pyzamo_pre_siestich

  1. Trochu inak s Adelou

Moderátorka Adela Vinczeová si do talkshow Trochu inak pozýva hostí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou. Novátori, rebeli, vynálezcovia, svojrázni umelci a iné unikátne osobnosti.

„Raz do mesiaca príjmu pozvanie do divadelných sál SND, aby sa stali súčasťou inšpirujúceho večera spestreného živou hudbou. Tentoraz to budú Diane Pernet, Katarína Šimonová a Viktor Gažík. Hudobný hosť je Štefan Štec,“ približuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Trochu-inak-s-Adelou

  1. Karel Gott & Marta Kubišová & Fragile

Fenomenálny spevák Karel Gott, mnohonásobný držiteľ Zlatého slávika, zaspieva v Košiciach. Vystúpi spolu s Martou Kubišovou, ktorá ukončila svoju spevácku kariéru a vystúpi výnimočne len v Košiciach v sprievode Pavel Větrovec Band a vokálnou skupinou FRAGILE.

„Fanúšikovia a priaznivci Karla Gotta sa môžu tešiť na najväčšie hity legendárneho speváka a ďalších stálic československej populárnej scény,“ popisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/KAREL_GOTT_MARTA_KUBISOVA_FRAGILE

  1. Spievankovo a Kráľovná Harmónia

Jedinečný interaktívny koncert Spievanky a Zahrajka plný rozprávkových prekvapení v podobe prekrásnych pesničiek z filmu Spievankovo 6 a Kráľovná Harmónia.

„Deti sa zoznámia s Kráľovnou Harmóniu a postavičkami, ktoré nevyhnutne potrebujú ich pomoc pri záchrane Spievankova,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Spievankovo_a_Kralovna_Harmonia

  1. Mačky

Muzikál s hudbou fenomenálneho Adrew Lloyd Webbera (autor muzikálov Fantóm Opery, Evita, Jesus Christ Superstar). Nadčasová hudba, úžasná výprava, strhujúca choreografia a nezabudnuteľný hit Memory.

„Účinkujú Katarína Hasprová, Hana Fialová, Karol Čálik, Miroslava Partlová, Andrea Gabrišová, Jana Lieskovská, Veronika Prášil Gidová, Miroslava Drínová, Ján Slezák, Laco Hudec-Šubrt, Patrik Vyskočil, Dárius Koči a iní,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Macky

Značky: