Keď sa minulý rok objavila hra Elder Scrolls V: Skyrim na konzole Nintendo Switch, neprinieslo to veľmi pozitívne ohlasy.

Spoločnosť Bethesda oznámila, že Skyrim VR príde na Steam 3. apríla 2018. Vtedy má totiž skončiť exkluzivita pre PlayStation VR.

To znamená, že majitelia aj ostatných súprav pre virtuálnu realitu, ako napríklad HTC Vive, Windows Mixed Reality a dokonca aj majitelia Oculus Rift sa budú môcť zapojiť do sveta Skyrim a zahrať si tak ďalších 100 hodín.

Je to ďalší spôsob ako sa hrať.

Rovnako ako pri PlayStation VR verzii, aj táto verzia Skyrim VR bude zahŕňať základnú hru, ako aj jej rozšírenia Dawnguard, Dragonborn a Hearthfire. Ale na druhej strane ako aj pri verzii PlayStation VR, nebudú podporované módy z pôvodného vydania pre PC.

Hoci bola verzia pre PlayStation VR, Skyrim VR, prijatá dobre, očakáva sa, že až verzia pre PC VR vyrieši niekoľko problémov s ovládaním. Bude to hlavne kvôli lepším ovládačom, ktoré sa pri hre používajú.

Aj keď hra nebude spustená až do 3. apríla, už teraz je možné si ju predbežne zakúpiť na Steam za 59,99 €. To vám dáva dostatok času na dokončenie vašej aktuálne rozohranej hry a na neskoršie vytvorenie úplne novej postavy.

zdroj: techradar

Prečítajte si aj:

Zahrajte si Mini Doom II

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.