Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Úspešná slovenská taxi aplikácia HOPIN TAXI vstúpila na ďalší trh, tentokrát do slovinského hlavného mesta.

Len dva mesiace po vstupe na ukrajinský trh je Slovinsko štvrtou krajinou, v ktorej môžu jej obyvatelia na prepravu využívať práve slovenskú taxi aplikáciu HOPIN TAXI.

„Ľubľana je moderné mesto s rýchlym spôsobom života, ktoré je v mnohom podobné Bratislave. Na rozdiel od nej tu však nepôsobí zatiaľ žiadna spoločnosť poskytujúca služby taxi aplikácie. Slovenský HOPIN bude prvou firmou, ktorá prinesie ľuďom žijúcim a pracujúcim v Ľubľane možnosť objednať si taxík rýchlo, pohodlne a moderne – prostredníctvom smartfónu,“ hovorí Martin Winkler z HOPINu.

Aplikácia HOPIN TAXI je dlhodobo najúspešnejšia taxi aplikácácia na Slovensku. Denne zrealizuje HOPIN okolo 3 000 objednávok. Rovnako úspešne pôsobí HOPIN aj na Ukrajine, kam vstúpil v júni tohto roka. Slovinský trh je zaujímavý pre vysokú penetráciu smartfónov, skvelé internetové pokrytie a teda aj používateľov priaznivo naklonených aplikáciám ako napríklad HOPIN.

HOPIN_Lublana_web2016_8_nowat

„Na rozdiel od Kyjeva je Ľubľana v mnohom podobná Bratislave a slovenskému trhu. Ľudia sú technologicky veľmi zdatní, takmer všetci vlastnia smartfóny a využívajú aplikácie, ktoré  im uľahčujú každodenný život. Veríme, že taxi aplikácia HOPIN TAXI sa so svojím jednoduchým dizajom a užívateľskou nenáročnosťou stane obľúbenou aplikáciou. Naším prvoradým cieľom je uľahčiť obyvateľom tohto mesta cestovanie taxíkom. Veríme, že naše služby ocenia,“ dodáva Martin Winkler.

Okrem viacerých miest na Slovensku, v Českej republike a na Ukrajine je Slovinsko štvrtým trhom, kde HOPIN začína poskytovať svoje služby.

Značky: