Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenská spoločnosť DECENT, poskytovateľ platformy na distribúciu digitálneho obsahu založenej na ich vlastnej adaptácii technológie blockchain, rozširuje svoje rady zamestnancov, s čím súvisí aj zvyšovanie počtu lokalít, kde má umiestnené svoje kancelárie. Najnovšie plánuje expandovať do amerického mesta New York.

DECENT svoju platformu na šírenie digitálneho obsahu predstavil len v júni tohto roku. Odvtedy zvýšil počet zamestnancov o 20%, s čím súvisí aj otvorenie nových kancelárií vo svete. Po Slovensku, Švajčiarsku, Arménsku a dvoch lokalitách v Číne bude kancelária v meste New York šiestym miestom, odkiaľ bude spoločnosť pôsobiť.

Verí, že práve globálny rozmer osloví potenciálnych nových členov tímu. “Som presvedčený, že je na Slovensku veľa mladých talentovaných ľudí, ktorých láka cestovanie a práca na produktoch, ktoré môžu zmeniť svet. Verím, že New York je atraktívnou destináciou a aj táto nová kancelária zaujme potenciálnych nových kolegov”, hovorí Matej Michalko, zakladateľ a CEO spoločnosti DECENT.
DECENT plánuje do konca roku obsadiť viac ako 35 pozícií.

Do budúcna plánuje otvoriť kanceláriu v Hong Kongu, Los Angeles a Silicon Valley.

Značky: