Samsung začiatkom januára uviedol na trh vlajkové lode série Galaxy S21. 

Počas podujatia boli uvedené aj TWS slúchadlá Galaxy Buds Pro. Slúchadlá oproti predchodcom prišli s radom vylepšení, vrátane inteligentného ANC, priestorového zvuku, automatického prepínania a ďalších. 

Koncom minulého mesiaca Samsung vydal aktualizáciu pre Galaxy Buds Live, ktorá priniesla niektoré z týchto nových funkcií. Spoločnosť teraz zavádza podobnú aktualizáciu aj pre Galaxy Buds+, ktorá prináša do slúchadiel funkciu Auto Switch a nové ovládacie menu.

Aktualizácia pre Galaxy Buds+ s označením R175XXU0AUB3 sa už začala rozširovať medzi používateľov na celom svete. Má 1,41 MB a zahŕňa tieto zmeny – režim automatického prepínania, ktorý používateľom umožní bezproblémové prepínanie medzi smartfónmi / tabletmi Galaxy s One UI 3.1 alebo novším.

Samsung Galaxy Buds+ update

Zdroj: XDA-Developers

Aktualizácia Samsung Galaxy Buds+

Aktualizácia pre Galaxy Buds+ ďalej obsahuje aj nové ovládacie menu v nastaveniach Bluetooth, ktoré umožní ľahký prístup k množstvu nastavení priamo z tejto ponuky. Na rozdiel od aktualizácie pre Galaxy Buds Live, nový update pre model Buds+ neprináša vylepšený transparentný režim.

Pokiaľ ste aktualizáciu ešte neobdržali, určite k vám dorazí v priebehu pár dní. U nás v redakcii sme si ju už nainštalovali. Upozorňujeme, že niektoré z nových funkcií sú podporované iba na telefónoch Samsung Galaxy s One UI 3.1.

Zdroj: XDA-Developers

Prečítajte si aj:

Galaxy Buds Pro: Aké sú naozaj a oplatia sa kúpiť?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.