Telekomunikačnému operátorovi SWAN sa podarilo splniť tohtoročný cieľ pokryť LTE technológiou každé okresné mesto na Slovensku.

Spoločnosť SWAN využíva na prevádzku svojej LTE siete vyhradené licencované pásmo na frekvencii 3,7 GHz, čím zaručuje kvalitné vysokorýchlostné pripojenie na internet. Aktuálne tiež ponúka vo všetkých pokrytých lokalitách službu LTE biznis, ktorá je dostupná pre firemných zákazníkov už v takmer stovke miest a 150 obciach Slovenska.

Služba LTE biznis poskytuje úplne neobmedzený prístup k dátam bez akýchkoľvek dátových limitov (FUP). Okrem toho ponúka možnosť doplnkovej služby pevnej IP adresy, ktorá môže poslúžiť napríklad na pripojenie firemného kamerového systému alebo platobného terminálu. K službe sa poskytuje aj nepretržitý dohľad nad pripojením a prioritné riešenie porúch.

O preverenie dostupnosti služby na konkrétnej adrese môžu zákazníci požiadať už teraz online na stránke operátora.

TO.doma je produkt určený pre rezidenčných zákazníkov. Je vhodným riešením nielen pre obyvateľov rodinných domov a iných lokalít, kde boli doteraz užívatelia odkázaní na internetové služby cez DSL, Wifi alebo WiMax providerov. Výhodou TO.doma je, že dostáva kvalitný vysokorýchlostný internet aj do oblastí, kde napríklad nie sú dostupné optické káble.

SWAN ponúka tri rôzne alternatívy služby TO.doma:

TO.doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12/1 Mbit/s, no atraktívna je najmä výhodnou cenou, iba 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje internet za cenu 14,99 € a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť až 25/2 Mbit/s. Náročnejším klientom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70/5 Mbit/s za 19,99 eur. K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť WiFi router už za 1 euro.

Značky: