Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Leto je obdobím oddychu, dobrodružstva a príjemných zážitkov.

Avšak, či už je sa chystáte vyraziť na dovolenku, či letný festival, na každé dobrodružstvo je potrebné zbaliť si kopec vecí a najlepšie na nič nezabudnúť. Základné veci ako peňaženka, mobil, smart hodinky, či nabíjačky sú veci, bez ktorých sa mimo domova nezaobíde nikto z nás. Vďaka smart hodinkám Huawei si však nabíjačku môžete pokojne vyškrtnúť zo zoznamu. S najnovšími modelmi Huawei Watch 4 a Watch 4 Pro si užijete letné dobrodružstvá bez zbytočného stresu z vybitej batérie.

Priam ideálne pre dovolenku a cestovanie

Mať pri sebe spoľahlivé smart hodinky, ktoré nebudete musieť nabíjať každý deň je nezameniteľný pocit. Huawei hodinky ponúkajú túto slobodu v podobe extrémne dlhej výdrže batérie vo všetkých svojich modeloch. V porovnaní s kokurenčnými značkami, kde je potrebné hodinky nabíjať každý deň je táto ich vlastnosť skutočne nedocenená. Už sa viac nemusíte obávať, že by sa vaše hodinky v najnevhodnejšom okamihu vybili. Či už sa chystáte na dovolenku, festival, služobnú cestu alebo jednoducho máte iné starosti, nabíjačku môžete pokojne pustiť z hlavy.

Nabíjanie raz za dva týždne

Huawei hodinky sú dokonalým spoločníkom pre tých, ktorí radi cestujú alebo plánujú dlhšiu dovolenku a chcú cestovať naľahko. S ich impozantnou výdržou batérie máte istotu, že vám hodinky vydržia po celú dobu úplne bez káblov. Už sa nemusíte trápiť tým, že by ste zabudli nabíjačku doma alebo by ste museli hľadať zásuvku v kaviarni, reštaurácii, alebo si ich požičiavať na festivale.

Hodinky, ktoré vám zjednodušia život

Hodinky Huawei sú výnimočné najmä preto, že ponúkajú okrem inovatívnych funkcií, množstva športových režimov a pokročilého monitorovania zdravia aj vynikajúcu výdrž batérie, ktorá je niekoľkonásobne vyššia ako pri väčšine konkurenčných značiek.

Rukolapným dôkazom je aj najnovšia séria Huawei Watch 4. Model Watch 4 totiž bez nabíjačky pri štandardnom používaní vydrží 3 dni, vo verzii Pro až 4 a pol dňa v štandardnom režime. Ak by aj to bolo málo, hodinky majú možnosť režimu ultra dlhej výdrže batérie, ktorá pri základnom modeli Watch 4 beží až 14 dní a vo verzii Watch 4 Pro je to neuveriteľných 21 dní.

V porovnaní so staršími modelmi sa výdrž batérie výrazne zlepšila, čo je obzvlášť dôležité pre tých, ktorí očakávajú spoľahlivý výkon na dlhšiu dobu. Navyše, vďaka rýchlemu nabíjaniu môžete hodinky rýchlo doplniť energiou pred dôležitými udalosťami už za niekoľko minút. Keďže oba modely podporujú reverzné nabíjanie, na bezdrôtové doplnenie “šťavy” vám bude stačiť smartfón podporujúci túto funkciu.

Smart hodinky od Huawei predstavujú aktívny životný štýl, s ktorým zabudnete, kde je nabíjačka. Ich revolučná výdrž batérie a rýchle nabíjanie z nich robí ideálneho asistenta pre všetkých aktívnych ľudí, ktorí sa nechcú obmedzovať káblami a častým nabíjaním.

Značky: