Benchmarkový nástroj Antutu odhalil ďalšie zaujímavé zariadenie.

Po nedávnom objavení sa aj v nemenej populárnom benchmarku – Geekbench, sa tentokrát na verejnosť dostali dôležité informácie o displeji. Nástroj AnTuTu je známy zverejňovaním niektorých špecifikácií testovaných zariadení a Galaxy M20 nie je výnimkou. Výsledok benchmarku odhalil, že telefón má displej s rozlíšením 2340 × 1080 pixelov.

Toto rozlíšenie je  známe z telefónov, ako napríklad OPPO F9 / F9 Pro, Oneplus 6T, Realme 2 Pro a Vivo V11 a napríklad aj Honor 8X. A čo majú tieto telefóny spoločné s výnimkou ich rozlíšenia? Tieto zariadenia majú samozrejme výrez v displeji, ktorý v podaní Samsungu nesie označenie Infinity-UTo by mohlo znamenať, že Galaxy M20 bude s najväčšou pravdepodobnosťou jedným z prvých telefónov od Samsungu, ktorý dostane do výbavy výrez. Infinity displeje sa tak po dlhšej dobe dostanú na novú úroveň. 

Antutu ďalej prezrádza výsledky benchmarku. Tie odhalil, že Galaxy M20 (SM-M205F) je poháňaný procesorom Exynos 7885 s GPU Mali-G71 MP2. Procesor dopĺňajú 3 GB pamäte RAM a 32 GB úložného priestoru ROM. Podľa únikov by sa mala predstaviť aj verzia s 64 GB pamäte RAM, ktoré môžu doplniť 4 GB ROM.

Samsung Galaxy M20 dosiahol v teste AnTuTu skóre 107 452 bodov. Tento výkon je porovnateľný s čipsetmi od Qualcommu – Snapdragon 636.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10 príde s úplne novým dizajnom. Bude revolučný

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.