Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Modely CAT S31, S41 a S61 po novom kúpite aj s darčekom v hodnote niekoľkých desiatok eur zdarma.

Smartfóny CAT sa teraz oplatia ešte viac. K novinkám výrobca pribalil príslušenstvo v hodnote desiatok eur ako darček. Odolný CAT S31 sa dodáva s powerbankou alebo multifunkčným nožíkom, vybavenejší CAT S41 s obrovskou výdržou na jedno nabitie môžete dostať so zimnou čiapkou a rukavicami a vlajkovú loď CAT S61 zákazníci dostanú s ochranným puzdrom, ktoré zo zariadenia spraví ešte užitočnejší pracovný nástroj.

Smartfóny CAT s príslušenstvom v hodnote desiatok eur zdarma nájdete u operátorov O2, Orange a Telekom, ako aj u distribútorov telefónov značky CAT.

CAT S31 je odolný smartfón s 4,7-palcovým displejom, operačným systémom Android a silnou 4 000 mAh batériou, ktorá zabezpečí bezkonkurenčnú výdrž telefónu na jedno nabitie. Rovnako odolný CAT S41 sa pýši rozmernejším, až 5-palcovým displejom, vyššou výbavou a ešte silnejšou batériou s funkciou zdieľania energie a možnosťou dobíjania ostatných zariadení. CAT S61 je aktuálna vlajková loď, ktorá prináša unikátne funkcie do tela smartfónu. Okrem vylepšenej zabudovanej termokamery je to laserový merač vzdialenosti či interiérový snímač kvality vzduchu.

Akcia platí do vypredania zásob.

Značky: