Okrem nich spoznáme aj nový model zo série LinkBuds.

Sony vyrába jedny z najlepších slúchadiel, ktoré sú z roka na rok lepšie.  V najbližších dňoch si svoje postavenie hodlá upevniť. Vieme, že už 11. mája sa bude konať akcia, na ktorej spoznáme dve novinky – telefóny Xperia 1 IV a 10 IV.

Teraz sa však zdá, že 12. mája sa bude konať samostatná akcia, na ktorej spoznáme aj nové slúchadlá. Podujatie je naplánované na 18:00 CEST. Viac prezrádza upútavka k tejto akcii znázorňujúca časť slúchadiel WH-1000XM5, ktoré sme mali možnosť vidieť už skôr. 

Slúchadlá WH-1000XM5 s ANC sme mali možnosť vidieť na viacerých obrázkoch, pričom bolo zverejnených aj niekoľko únikov. Medzi hlavné lákadlá novinky patrí nový dizajn a lepšia výdrž batérie. Tieto výhody určite odznejú aj 12. mája. Podstatnou je aj cena, ktorá je údajne 399 dolárov.

Zdroj úniku, Jon Prosser očakáva, že aktuálne slúchadlá Sony WH-1000XM4 zostanú aj naďalej v predaji za 349 dolárov, pretože Sony nie je skalopevne presvedčené o úspechu modelu WH-1000XM5 kvôli ich novému dizajnu. Okrem slúchadiel cez hlavu očakávame, že 18. mája budú predstavené aj nové TWS slúchadlá s označením LinkBuds S. Odporúčaná cena bude 199 dolárov.

Vyzerá to tak, že v Sony majú priestor na 3 samostatné akcie, takže si zhrňme ich termíny:

  • 11. mája očakávame predstavenie modelov Xperia 1 IV a Xperia 10 IV
  • 12. mája by mali byť uvedené slúchadlá WH-1000XM5
  • 18. mája slúchadlá LinkBuds S

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.