Vieme, že nový telefón čoskoro ukáže aj japonská spoločnosť.

Virtuálne predstavenie sa uskutoční 26. októbra o 5:00 slovenského času. Sami sme zvedaví, čo Sony predstaví. Dočkáme sa novej Sony Xperia Pro alebo pôjde o niečo úplne iné? Zatiaľ totižto nič nenasvedčuje tomu, o aký telefón ide. Najnovšie spoločnosť Sony zverejnila upútavku, ktorá informuje o blížiacom sa uvedení nového smartfónu.

Vo videu sa postupne vystrieda niekoľko profesionálnych fotografov, ktorí chvália funkcie a možnosti existujúcich modelov Xperia 1 III, Xperia 5 II a Xperia Pro. Následne sa vo videu objaví niekoľko informácií o pripravovanom modeli, pričom jeden z tvorcov obsahu ho opisuje ako „fotoaparát s telefónom„. Fotograf si na pripravovanom modeli rovnako pochvaľuje aj vyhradené tlačidlo spúšte fotoaparátu, ktoré je pre neho „game changer„, aj keď vieme, že v tomto prípade určite nejde o žiadnu novinku.

Sony Xperia 1 III 5GZdroj: Sony
Sony Xperia 1 III 5G

V závere upútavky sa k  pripravovanej novinke vyjadruje aj filmár Philip Bloom, ktorý ju označuje za „najlepší fotoaparát v smartfóne, aký kedy používal„.

Aj keď má upútavka v prvom rade zaujať, neponúka skutočný pohľad na pripravovaný telefón. Dokonca sa z videa nedozvedáme ani jeho žiadne technické parametre. Môžeme však predpokladať, že telefón zameraný na fotografovanie bude podávať excelentné výsledky pri tvorbe fotografií a natáčaní videa, na čo sa tešíme.

Očakávame, že do predstavenia sa o tomto fotosmartfóne od Sony dozvieme ešte viac zaujímavých informácií. Vyzerá to tak, že sa rozhodne máme na čo tešiť. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.