Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Vďaka malému, kompaktnému prevedeniu a výkonnej batérii je model WF-C510 ideálny na pohodlné celodenné používanie
  • Užite si ďalšie praktické funkcie na zjednodušenie používania
  • Vychutnajte si skvelú kvalitu zvuku za dostupnú cenu

Spoločnosť Sony predstavila skutočne bezdrôtové štupľové slúchadlá WF-C510, ktoré ponúkajú tradične kvalitný zvuk Sony v kompaktnom prevedení. Slúchadlá majú výkonnú batériu a pohodlný dizajn spolu s vylepšenými funkciami za dostupnú cenu, takže sú ideálne na celodenné počúvanie.

Kompaktné. Ľahké. Pohodlné

Model WF-C510 je oproti predchádzajúcim generáciám menší a kompaktnejší a jeho hlavnou prednosťou je vysoký komfort. Slúchadlá WF-C510 sú vôbec najmenším[1] modelom uzavretého typu od spoločnosti Sony, takže budú stabilnejšie sedieť aj tým, ktorí majú menšie uši.  Slúchadlá WF-C510 kombinujú tvar, ktorý dokonale zodpovedá ľudskému uchu, s ergonomickým dizajnom povrchu na stabilnejšie usadenie. Pri navrhovaní modelu WF-C510 sme využili rozsiahle údaje o tvare uší, ktoré zhromažďujeme už od uvedenia prvých slúchadiel do uší na svete v roku 1982, a taktiež vyhodnotenie citlivosti rôznych typov uší, aby sme zaistili ideálny tvar, ktorý je pohodlný pre väčšiu skupinu ľudí. Slúchadlá majú zaoblený dizajn, ktorý zabezpečuje väčšie pohodlie a matný povrch. Navyše sme pridali ploché a širšie tlačidlo na povrchu, ktoré zaisťuje bezproblémové ovládanie. Môžete tak počúvať hudbu bez akéhokoľvek prerušovania.

K menším slúchadlám patrí menšie nabíjacie puzdro. Kompaktné nabíjacie puzdro valcovitého tvaru je v porovnaní s predchádzajúcim modelom tenšie, takže sa ešte pohodlnejšie nosí vo vrecku alebo v taške. Slúchadlá si tak môžete vziať kamkoľvek so sebou.

Vďaka dlhej výdrži batérie až 11 hodín si môžete užívať hodiny nepretržitého prehrávania [2] a 5 minút rýchleho nabíjania vám zaistí až 60 minút počúvania, môžete tak počúvať celý deň.

Zvoliť si  môžete medzi modrým, žltým, čiernym alebo bielym farebným variantom, takže si môžete vybrať ten, ktorý sa k vám najlepšie hodí – kombináciu povrchovej úpravy, kvality a farby pre váš vlastný štýl.

Navrhnuté pre každodenné pohodlie

Zariadenia WF-C510 sú kompatibilné s funkciou Multipoint Connection spoločnosti Sony, ktorá umožňuje pripojenie k dvom zariadeniam Bluetooth® súčasne. Slúchadlá sú vybavené režimom Ambient Sound Mode, ktorý vám umožní počuť zvuk okolo vás a zároveň počúvať hudbu. Po zapnutí funkcie „Voice Focus“ navyše slúchadlá WF-510 zachytávajú ľudské hlasy a zároveň potláčajú okolitý hluk.

Nastavenie zvuku môžete prispôsobiť pomocou aplikácie Sony | Headphones Connect. Nech už počúvate akýkoľvek hudobný žáner, prispôsobíte si zvuk podľa svojich hudobných preferencií vďaka funkcii EQ.

Malé rozmery, skvelý zvuk 

Model WF-C510 nerobí žiadne kompromisy v oblasti zvuku. Vďaka technológii DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) poskytujú slúchadlá vysoko kvalitný zvuk a prinášajú autentický zážitok z počúvania. Vyvážené ladenie zvuku od nízkych po vysoké frekvencie zaisťuje, že vokály sú prirodzené a čisté. Môžete si tiež vychutnať pohlcujúci zvuk 360 Reality Audio pre priestorové počúvanie.

Uľahčite si každodenné počúvanie

Pomocou funkcie ‚Quick Access’ môžete ľahko ovládať aplikáciu Spotify Tap [3], ktorá vám umožní prehrávať skladby niekoľkými jednoduchými dotykmi. Slúchadlá WF-C510 majú stupeň odolnosti proti vode IPX4 [4], takže vám v počúvaní hudby nezabráni striekajúca voda ani pot.

Model WF-C510 je možné spárovať s vašim zariadením pomocou funkcií Fast Pair a Swift Pair. Môžete tiež vybrať ľavé alebo pravé slúchadlo z nabíjacieho puzdra a používať ich samostatne, čo je ideálne na multitasking.

S ohľadom na životné prostredie

Spoločnosť Sony navrhla slúchadlá WF-C510 tak, aby boli štýlové a zároveň šetrné k životnému prostrediu. Slúchadlá aj puzdro sú čiastočne vyrobené z recyklovaného plastu [5] a ich obal neobsahuje žiadne plasty [6]. To podčiarkuje snahu spoločnosti Sony minimalizovať dopad výrobkov a procesov na životné prostredie.

Ceny a dostupnosť

Model WF-C510 bude od septembra v predaji v modrej, žltej, čiernej a bielej farbe za odporúčanú cenu 64 EUR.

Viac informácií o nových slúchadlách sa dozviete TU


[1] Najmenšia veľkosť (objem) medzi bezdrôtovými slúchadlami Sony uzavretého typu k 27. augustu 2024.

[2] Batéria vydrží až 22 hodín s nabíjacím puzdrom pri vypnutých režimoch Ambient Sound Mode, DSEE a EQ custom. Upozorňujeme, že tento čas môže byť kratší v závislosti od podmienok použitia.

[3] Nainštalujte aplikáciu Spotify a vykonajte nastavenie pomocou aplikácie Sony | Headphones Connect. Služba Spotify nemusí byť v niektorých krajinách/oblastiach dostupná. Spotify a všetky ostatné ochranné známky súvisiace so značkou Spotify sú výhradným vlastníctvom spoločnosti Spotify AB.

[4] Je zaručená ochrana proti striekajúcej vode z akéhokoľvek uhla, s výnimkou zvukovodu (zvukového výstupu) slúchadiel. Nabíjacie puzdro nie je vodeodolné.

[5] Recyklovaný plast sa používa na výrobu rôznych častí tela slúchadiel a puzdra, zmena je vyhradená.

[6] Okrem náterových a lepiacich materiálov. Údaje sa líšia v závislosti od regiónu.

Značky: