Doplnené 23. 3. 2018: Operátor Slovak Telekom potvrdil, že predobjednávky nechystá, avšak slúchadlá bude rozdávať prvým záujemcom pri spustení predaja. Podobnú akciu bude mať aj Orange. Pokiaľ teda nestihnete slúchadlá v predobjednávke, môžete ich získať od spomenutých operátorov počas spustenia predaja.

Doplnené 25.3. 2018: Video z oficiálneho predstavenia Sony Xperia XZ2 na Slovensku

Ak potrebujete nový smartfón a nové špičkové slúchadlá, táto predobjednávková akcia je ideálna príležitosť.

Sony dlhodobo láka na nové vlajkové lode značky Xperia kvalitnými slúchadlami, ktoré rozdáva zadarmo k predobjednávkam. Neinak je tomu aj v prípade novinky Xperia XZ2, ku ktorej môžete získať bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM2 (prečítajte si našu recenziu). Ide o výbornú akciu a bezdrôtové slúchadlá v kombinácii s novými Xperiami určite využijete a oceníte, nakoľko XZ2 nemá 3,5 mm jack.

Predobjednávkové akcie spustili napr. obchody NAY a Alza a operátor O2. NAY rozdáva slúchadlá k plnohodnotnej Xperii XZ2, Alza ponúkala slúchadlá k obom modelom, teda aj Xperii XZ2 Compact. Aktuálne však slúchadlá ako darček v popise produktov neuvádza a je možné, že obchod už rozdal všetky kusy.

NAY nedefinuje, že by bola akcia limitovaná na určitý počet darčekov, takže slúchadlá by mali dostať všetci, ktorí si vytvoria predobjednávku. Predpokladáme však, že skladové zásoby sú obmedzené aj v tomto prípade. O2 má pripravené slúchadlá pre prvých 40 záujemcov. Slúchadlá budú ponúkať aj Telekom a Orange. Predobjednávky nechystajú, darčeky budú rozdávať počas spustenia predaja.

Ceny telefónov sú 779 eur pre Xperiu XZ2 a 599 eur pre Xperiu XZ2 Compact. Slúchadlá Sony WH-1000XM2 sa štandardne predávajú za 369 eur a oba telefóny sa dostanú do predaja 6. apríla 2018. Ďalšie detaily o Sony Xperia XZ2 a XZ2 Compact nájdete v tomto článku.

Na článku spolupracoval Ondrej Macko

Zdroj: NAY, Alza, O2

Doplnené: Článok sme upravili, nakoľko Alza už neponúka slúchadlá zadarmo k Xperii XZ2 ani k verzii Compact

Prečítajte si aj:

MWC 2018: Sony Xperia XZ2 prináša nový dizajn a filter modrého svetla. Je dostupná v dvoch veľkostiach, prinášame prvé dojmy

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit