Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Belkin oslavuje významný míľnik. Celosvetový predaj jedného milióna kusov detských slúchadiel v širokej škále štýlov a farieb

Spoločnosť Belkin, popredná značka spotrebnej elektroniky, ktorá pôsobí na trhu už 40 rokov, oznámila významný míľnik: celosvetový predaj jedného milióna kusov detských slúchadiel. Rôznorodá škála štýlov a farieb spolu s dôrazom na kvalitu upevnili pozíciu spoločnosti Belkin ako lídra v oblasti detských audio produktov.

V posledných rokoch sa spoločnosť Belkin sústredila na pokrok pri vytváraní vysokokvalitných audio produktov vo svojom sídle v El Segundo v Kalifornii. Na základe skúseností popredných odborníkov na audio vyvinula spoločnosť Belkin svoj vlastný rad SoundForm, ktorý spája vkusný dizajn a skvelý zvuk pri zachovaní individuálnych preferencií.

Všetky audio produkty Belkin prechádzajú prísnym testovaním, aby sa zabezpečila špičková kvalita, dizajn a funkčnosť. V prípade detských slúchadiel zaručujú prednastavené limity hlasitosti bezpečné počúvanie v káblových aj bezdrôtových variantoch. Na zvýšenie zábavy a osobitosti sú slúchadlá SoundForm Mini vybavené nálepkami, takže deti si môžu slúchadlá prispôsobiť svojmu jedinečnému štýlu.

„Som nadšený z rastu našej detskej audio línie. Sme nesmierne hrdí na produkty, ktoré sme vytvorili a ktoré prinášajú zábavu deťom aj rodičom,“ povedal Steve Malony, generálny riaditeľ spoločnosti Belkin International. „Sme nesmierne hrdí na to, že navrhujeme produkty, ktoré sú ideálne na každodenné používanie. Pri žiadnom z našich výrobkov nikdy nešetríme na kvalite a vždy chceme, aby rodičia mohli dôverovať spoločnosti Belkin, že im dodá kvalitné výrobky, ktoré sú pre ich deti bezpečné.“

Charakteristický zvuk, bezpečnosť a kvalita spoločnosti Belkin

Charakteristický zvuk výrobkov Belkin spočíva v rovnováhe. Hlboké basy, krištáľovo čisté vokály a ostré výšky. Precízne inžinierstvo výrobkov Belkin reprodukuje bohatý, pohlcujúci zvuk na úrovni domáceho kina s vynikajúcou frekvenčnou odozvou, takže poslucháči môžu udržiavať hlasitosť na bezpečnej úrovni. Bezpečnosť je základnou hodnotou všetkých výrobkov Belkin, ktoré udržujú čistý zvuk aj pri najnižšej hlasitosti.

V rámci testovania kvality zvuku používa spoločnosť Belkin pri hodnotení všetkých slúchadiel špeciálne mikrofóny, ktoré zabezpečujú presné merania zvuku. Spoločnosť Belkin dodržiava priemyselné normy a používa špecifický testovací signál spolu s vysielačom Bluetooth, aby sa zabezpečila konzistentnosť, čo zaručuje spoľahlivé výsledky testov. Namiesto toho, aby sa spoločnosť spoliehala len na výsledky svojho vlastného laboratória, potvrdzuje svoje zistenia výsledkami dvoch ďalších nezávislých laboratórií. Tento proces zaručuje, že úrovne hlasitosti slúchadiel Belkin sú presné a zároveň bezpečné pre každého.

Obľúbené produkty Belkin Kids Audio:

  • SoundForm Mini Wired On-Ear slúchadlá pre deti. Tieto slúchadlá majú limit hlasitosti 85 dB, ľahko použiteľné ovládacie prvky a dizajn „odolný voči chybám“.
  • Bezdrôtové slúchadlá do uší SoundForm Mini pre deti: Tieto bezdrôtové slúchadlá do uší sú ideálne na diaľkové učenie, dlhé jazdy autom a zábavu, majú limit hlasitosti 85 dB na ochranu malých uší a predĺženú výdrž batérie na celodenné počúvanie.
  • Bezdrôtové slúchadlá SoundForm Nano 2 pre deti: Tieto slúchadlá prinášajú malým poslucháčom skutočné bezdrôtové pripojenie. Deti od 7 rokov si môžu užívať celodenné pohodlie vďaka piatim veľkostiam antibakteriálnych náušníkov s tesneniami. Slúchadlá Nano 2 sú pripravené na množstvo skladieb, videí a prehrávanie lekcií, ponúkajú 8 hodín prehrávania a ďalších 20 hodín nabíjania v puzdre.
  • Bezdrôtové slúchadlá cez uši SoundForm Inspire pre deti: Tieto pohodlné, vysokokvalitné bezdrôtové slúchadlá sú navrhnuté špeciálne pre deti. Rýchle nabíjanie cez USB-C poskytuje až 35 hodín prehrávania na plné nabitie. Technológia Safe Sound obmedzuje hlasitosť na 85 dB pri učení na diaľku, cestovaní alebo streamovaní online videí.

Výhradným distribútorom spoločnosti Belkin pre Slovensko je spoločnosť SWS a.s. a AT Computers a.s

Značky: