Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp/NEC oznámila uvedenie úplne nového radu veľkoformátových displejov (LFD), ktoré riešia súčasné výzvy na pracovisku s najlepším výkonom a hodnotou vo svojej triede.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe predstavuje novú generáciu série Sharp MultiSync® ME, ktorá je navrhnutá tak, aby nanovo definovala všestrannosť a funkčnosť v profesionálnych prostrediach. Úplne nové a multifunkčné displeje MultiSync® ME, ktoré sú vybavené panelom s vysokou matnosťou (Haze PRO 25), plnou konektivitou USB-C a rýchlou detekciou vstupov, čerpajú z desaťročí skúseností so zobrazovaním od spoločností Sharp aj NEC a oslovujú podnikových užívateľov jednoduchosťou Bring Your Own Device (BYOD), podporou hybridných pracovných postupov a spontánnych stretnutí, ako aj aplikácií digital signage.

Nový rad Sharp MultiSync® ME, ktorý je spočiatku k dispozícii v štyroch veľkostiach (43″, 50″, 55″ a 65″), sa od prvej generácie radu ME odlišuje priblížením sa k súboru funkcií radu M. Bezpečná vzdialená správa pomocou aplikácie NaviSet Administrator 2 umožňuje užívateľom bez námahy ovládať svoje zariadenia, uľahčuje proaktívnu správu požiadaviek na údržbu a šetrí cenný čas a zdroje. Natívna konektivita USB-C, ktorá je ideálna pre prostredie porád, umožňuje prenos obrazového a zvukového vstupu prostredníctvom jediného kábla. Okrem toho vylepšené pokročilé vstupné funkcie, ako napríklad Priority Input Detect, umožňujú nastaviť „vlastné“, prvé alebo posledné „Input Detect“.

Jednoduché používanie tejto série ďalej podporujú inteligentné funkcie inštalácie, prevádzky a údržby, ktoré zabezpečujú presný výkon počas celej životnosti displejov. Displeje obsahujú niekoľko štandardných vstupov digitálneho signálu na flexibilnú integráciu do AV infraštruktúry. Ďalšie funkcie, ako napríklad integrovaný multimediálny prehrávač USB, podporujú prehrávanie obsahu v rozlíšení 4K UHD, zatiaľ čo prehliadač Chrome ponúka vysokú kompatibilitu pre partnerov CMS, ktorí pracujú na báze HTML5.

Integrovaný systém na čipe (SoC) s operačným systémom Android 13 kompatibilným s CTS prináša najmodernejšie funkcie a zabezpečenie, pre signage aplikácie a prikazuje vysokú kompatibilitu s partnermi CMS, vďaka čomu je viacúčelový rad ME vhodný pre cenovo citlivé retailové signage aplikácie. Získate jednoduchý prístup k aplikáciám pre Android a môžete inštalovať aplikácie priamo do displeja pomocou integrovaného prehliadača, bez problémov a nákladov na ďalší externý prehrávač médií.

„Viacúčelový, všestranný a multifunkčný: nový rad Sharp MultiSync® ME demonštruje náš záväzok poskytovať hodnotu a profesionálny výkon bez kompromisov v oblasti kvality a udržateľnosti,“ zdôrazňuje Martin Lienau, produktový manažér pre veľkoformátové displeje v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Vďaka svojim špičkovým možnostiam a modernému dizajnu mení nový rad displejov pravidlá hry na trhu profesionálnych displejov.“

„Vylepšené výpočtové možnosti radu ME otvárajú našim zákazníkom nové obzory a poskytujú im výkonné, bezpečné a vysoko flexibilné riešenia pre zasadacie alebo konferenčné scenáre, ako aj pre aplikácie digitálnej reklamy,“ dodáva Erik Elbert, senior produktový manažér pre veľkoformátové displeje a výpočtové technológie v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe.

Nový rad Sharp MultiSync® ME bude k dispozícii od februára 2024. Tento profesionálny rad displejov bude predstavený aj v stánku Sharp/NEC na veľtrhu ISE 2024 (stánok E500, hala 3) od 30. januára do 2. februára v španielskom meste Fira Barcelona. Viac informácií nájdete na webovej stránke venovanej týmto produktom.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: