Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Keďže na svetovom trhu pôsobí viac ako 500 dodávateľov LED displejov, z ktorých každý ponúka nespočetné množstvo LED technológií, je ľahké stratiť sa v džungli LED displejov.

Na naše rady sa môžete spoľahnúť

K zmätku prispieva aj množstvo rôznych pojmov a definícií súvisiacich s technológiou LED: kde preboha začať?!

Potom sú tu všetky rozstupy pixelov, od 0,4 mm po viac ako 20 mm a všetko medzi tým. A čo všetky funkcie systémového dizajnu a ďalšie možnosti konfigurácie konečného riešenia zobrazenia – ako sa vyznať v tom, čo potrebujete?

Technológia LED displejov je na veľtrhu ISE (najväčšie svetové stretnutie výrobcov AV a systémovej integrácie) dobre zastúpená; každý rok sa stáva dominantnejšou, pretože na trh vstupujú noví výrobcovia, ktorých láka obrovský očakávaný potenciál LED. Stačí sa pozrieť na výstavnú plochu ISE, aby ste videli, ako je tento trh preplnený, pretože výrobcovia sa uchádzajú o pozornosť.

Ak vás teda zaujímajú LED displeje, ako a kde začať hľadať?

Zistite viac – navštívte stánok Sharp/NEC na veľtrhu ISE 2024 – hala 3, stánok E500

Spoločnosť Sharp/NEC - pomôžeme vám zorientovať sa v džungli LED displejovZdroj: Sharp/NEC

 

Prečo si vybrať displej LED?

Zložitosť technológie LED a zmätok, ktorý spôsobuje, vás možno prinúti zamyslieť sa, prečo vôbec vstupovať do tejto džungle! LED však ponúka presvedčivú ponuku.

Iste, nie vždy je to správna cesta v závislosti od vašich požiadaviek, kde videosteny a LCD projekcia môžu dosiahnuť požadovanú veľkú veľkosť obrazu za nižšiu cenu. Ale pokiaľ ide o pôsobivosť, obrazovka LED vytvára živý vysoký jas spolu s extrémnym kontrastom, ktorý vytvára úžasne podmanivý obraz.

Spoločnosť Sharp/NEC - pomôžeme vám zorientovať sa v džungli LED displejovZdroj: Sharp/NEC

Odolnosť voči najnáročnejším podmienkam prostredia v interiéri aj exteriéri, neobmedzená škálovateľná flexibilita, LED displej je často preferovanou alebo dokonca jedinou voľbou. Okrem vizuálneho výkonu sľubuje LED aj mimoriadne dlhú životnosť s opraviteľnými dielmi a nízkou spotrebou energie, čo z neho robí udržateľnú voľbu.

Niet divu, že sa LED displeje stávajú trendovou technológiou.

Orientácia v džungli LED displejov

Mnohé z uvedených pojmov vymysleli výrobcovia, aby odlíšili svoje výrobky od konkurencie. Väčšina žargónu je jednoducho rôznymi spôsobmi opisu tej istej technológie. Napriek tomu je stále k dispozícii niekoľko rôznych technológií LED displejov, takže výber tej správnej je stále plný nejasností.

Rôzne technológie majú rôzne výhody a nevýhody z hľadiska vizuálneho výkonu, životnosti a hodnoty. Pri takom množstve dodávateľov na trhu sa kvalita a cena výrazne líšia a tak ako pri všetkých kapitálových investíciách musí byť hlavným kritériom nákupu „vhodnosť na daný účel“. Závažné rozhodnutie investovať do najnovšej vizuálnej technológie musí viesť k uspokojivému riešeniu. Kde teda začať?

Nemusíte byť odborníkom na LED, stačí vedieť, čo chcete dosiahnuť.

Spoločnosť Sharp/NEC - pomôžeme vám zorientovať sa v džungli LED displejovZdroj: Sharp/NEC

Potenciál technológie LED je neobmedzený

Na zjednodušenie technológie LED, ktorá má viacero častí, ponúka spoločnosť Sharp/NEC „balíkové“ riešenia v štandardných veľkostiach a rozstupoch pixelov so všetkým pod jedným kódom výrobku. Hoci inštalácia si vyžaduje špeciálne vyškolených technikov, štandardizované možnosti sú viac v súlade s existujúcimi znalosťami spoločnosti Pro AV a pomáhajú uľahčiť cestu LED do podnikových, vzdelávacích a prezentačných aplikácií.

Hoci LED obrazovky žiaria v zasadacích miestnostiach, ich potenciál nie je obmedzený ani inde. Od firemných vestibulov a dopravných terminálov až po športové štadióny a fasády budov. V interiéri aj exteriéri, pri jasnom slnečnom svetle a nepriaznivých poveternostných podmienkach je technológia LED robustná a odolná. Pri takýchto náročných inštaláciách si úspešné riešenia vyžadujú nielen správnu technológiu, ale aj odborné riadenie projektu a priebežný servis a podporu.

Spoločnosť Sharp/NEC - pomôžeme vám zorientovať sa v džungli LED displejovZdroj: Sharp/NEC

Technológia LED displejov a oveľa viac

Centru LED riešení Sharp/NEC dôverujú architekti, stavebné spoločnosti, reklamné agentúry, obce a kultúrne inštitúcie. Sme odborníci nielen na technológiu LED displejov, ale aj na všetko ostatné, čo vedie k úspešnému výsledku, ktorý sa teší výnimočne dlhej životnosti.

Vedieme vás od prvého nápadu, poradíme vám s najvhodnejšími možnosťami LED a venujeme čas pochopeniu vašich požiadaviek a požiadaviek miesta inštalácie. Sme oboznámení s povoľovacím a schvaľovacím procesom, čím odbremeníme našich zákazníkov od starostí. Zavedené a dôveryhodné strategické partnerstvá nám umožňujú poskytovať kompletné komplexné riešenia vrátane správy obsahu. Vďaka nášmu poradenstvu, riadeniu projektu a priebežnej podpore si môžete byť istí, že vaša vízia bude naplnená najlepšie.

Okrem našich štandardných produktov ponúka spoločnosť Sharp/NEC celý rad riešení na mieru, ktoré sú prispôsobené vašim jedinečným požiadavkám. Žiadny projekt nie je mimo našich odborných znalostí, náš tím pre vývoj produktov je pripravený na každú výzvu.

Spoločnosť Sharp/NEC - pomôžeme vám zorientovať sa v džungli LED displejovZdroj: Sharp/NEC

Bezplatná nezáväzná konzultácia o LED stenách

Zúčastňujete sa veľtrhu ISE v Barcelone? Je to ideálna príležitosť prediskutovať vaše projekty LED displejov. Nech už vám vyhovuje čokoľvek, osobne na vašom mieste alebo virtuálne, kontaktujte nás pre bezplatnú konzultáciu.

Ponúkame vám naše nestranné poradenstvo, ktoré vám pomôže pri rozhodovaní – prevedieme vás džungľou LED displejov.

Nie je to nič záväzné. Využite našu ponuku ešte dnes.

Rezervujte si bezplatnú nezáväznú konzultáciu na veľtrhu ISE 2024 v Barcelone.

Viac informácií o centre LED riešení Sharp/NEC, našich produktoch, službách a odborných znalostiach nájdete tu.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora. 

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK

SR  Tel.: +421 948 657 147