Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe bude vystavovať na veľtrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2024, ktorý sa koná od 30. januára do 2. februára na barcelonskom výstavisku Fira v Španielsku, kde sa návštevníci dozvedia o budúcnosti AV a Digital Signage technológií.

Pod heslom „Smerom k zajtrajšku“ spoločnosť Sharp/NEC demonštruje svoj trvalý záväzok k vzájomne prepojeným pilierom kvality, služieb a udržateľnosti. Vystavené nové produkty budú dôkazom úspechu spoločného podniku, ktorý využíva odborné znalosti spoločností Sharp aj NEC na poskytovanie riešení, ktoré spĺňajú potreby užívateľov dnes aj v budúcnosti.

Naše produktové portfólio na veľtrhu ISE 2024 zahŕňa najnovšie vizuálne riešenia a technológie pre stretnutia a spoluprácu v hybridných pracovných postupoch, dopravný a maloobchodný signage, vyššie vzdelávanie a voľný čas, riadenie a kontrolu v monitorovacích centrách a riadiacich miestnostiach. Medzi najdôležitejšie produkty v stánku E500 v hale 3 budú patriť:

  • Úplne nová séria veľkoformátových displejov ME2 rieši súčasné výzvy na pracovisku s najlepším pomerom cena/výkon vo svojej triede.
  • Inovatívny vývoj, ktorého výsledkom je výrazne nižšia spotreba energie, ako je vidieť na najnovšej generácii produktového radu dvLED.
  • Všestranný rad displejov na spoluprácu s funkciami, ktoré sú už z výroby zamerané na pokročilých užívateľov, firemné a vzdelávacie scenáre.
  • Nové modely projektorov dopĺňajú náš sortiment všestranných laserových projektorov NEC radu P, PA a PX, ktoré demonštrujú pôsobivú flexibilitu pri inštaláciách vo veľkých priestoroch.
  • Cenovo dostupný signage: prelomový pokrok smerom k efektívnym a udržateľným technológiám s novými displejmi ePaper.

Absolvujte 45-minútovú prehliadku stánku so sprievodcom a presvedčte sa, ako riadime naše udržateľné inovácie a ako vedome smerujeme „k zajtrajšku“.

Tešíme sa na stretnutie s vami v Barcelone!

Sledujte nás na sieti LinkedIn, kde nájdete najnovšie informácie, alebo navštívte našu špecializovanú webovú stránku ISE 2024.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: