Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe oznamuje uvedenie nových 13″ a 25″ displejov Sharp ePaper, ktoré predstavujú novú éru energeticky úsporných riešení pre signage.

Ako digitálna alternatíva k papierovým plagátom sú displeje ePaper ideálne pre aplikácie vyžadujúce statický obsah s pravidelnou aktualizáciou, ako sú propagačné materiály v mieste predaja, jedálne lístky, informácie o alergénoch v maloobchode a pohostinstve, informácie o doprave atď.

Displeje Sharp/NEC ePaper sú významným krokom k ére uhlíkovej neutrality, pretože počas zobrazovania obsahu spotrebúvajú nulovú energiu a pri potrebe aktualizácie spotrebúvajú minimum energie. Displeje poskytujú bezproblémovú čitateľnosť aj v najjasnejších prostrediach a prezentujú statické digitálne obrazy s nízkou odrazivosťou a kvalitou podobnou papieru. Vďaka vylepšenému plnofarebnému zobrazeniu poskytujú vynikajúci vizuálny výkon so skvelým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami a jemným rozlíšením na ergonomickú prezentáciu obsahu, ktorý pozoruhodne pripomína papier. Vzhľad podobný papieru je príjemný pre oči, bez odleskov alebo modrého svetla, čo podčiarkuje záväzok spoločnosti Sharp/NEC k udržateľnosti a pohodliu používateľov.

Displeje Sharp/NEC ePaper ponúkajú rýchle a flexibilné možnosti inštalácie. Ich štíhly dizajn, ktorý podporuje prevádzku na šírku aj na výšku, v orientácii čelom nahor aj čelom nadol, nielenže zvyšuje estetiku, ale poskytuje aj priestor pre voliteľnú batériu na univerzálne riešenie napájania. Okrem toho sú displeje ePaper vybavené integrovaným systémom na čipe (SoC) na bezproblémovú inteligentnú prevádzku a zobrazovanie budúceho obsahu. Riešenie je kompatibilné so širokou škálou poskytovateľov riešení signage alebo používateľsky prívetivým prostredím s najjednoduchšími možnosťami správy obsahu prostredníctvom USB, WiFi alebo Bluetooth.

„Veľmi sa tešíme, že na veľtrhu ISE 2024 môžeme predstaviť našu špičkovú technológiu ePaper a demonštrovať dva inovatívne displeje. Bez problémov sa integrujú do nášho produktového portfólia Sharp/NEC a umožňujú používateľom vytvárať prevádzkovo prístupné signage riešenia,“ povedal Martin Lienau, produktový manažér pre veľkoformátové displeje v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Preto máme veľké očakávania, pokiaľ ide o ich predajný potenciál, a veľmi sa tešíme, že nové produkty predstavíme našim klientom počas veľtrhu ISE v Barcelone.“

Nové displeje Sharp ePaper budú vystavené v stánku Sharp/NEC na veľtrhu ISE 2024 (stánok E500, hala 3) od 30. januára do 2. februára v španielskom meste Fira Barcelona. Viac informácií nájdete na webovej stránke venovanej týmto produktom.

Displeje Sharp ePaper so spotrebou nula wattov – videoprezentace

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: